FunFón: benefit volaní predĺžený

Virtuálny operátor FunFón opäť predĺžil benefit volania trom kamošom vo vlastnej sieti. Každý, kto rozšíri rady funfónistov získava automaticky a bez akýchkoľvek podmienok a poplatkov neobmedzené volania na tri čísla v sieti FunFón podľa vlastného výberu až na tri roky. Vybrané čísla je aj naďalej možné ľubovoľne meniť po celú dobu trvania benefitu. Funfónisti stále platia 0,12 € za minútu na všetky ostatné čísla, pričom hovory sú účtované sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy.

Prečítajte si: FunFón: lacnejšie hovory, pravá sekundová tarifikácia a bezplatné hovory trom kamošom (9. 6. 2011)

Operátor pre mladých ponúka aj naďalej, až do vypredania zásob, praktické štvorbalenie SIM kariet FunFónu, ideálneho pre partiu kamarátov, ktorí si chcú medzi sebou volať neobmedzene. Balenie za cenu 9,90 € obsahuje štyri štartovacie 3G SIM karty s kreditom 3 €, službou CLIP zadarmo a automatický prístup na web a roaming.

FunFón od 28. októbra 2011 rozširuje svoju ponuku telefónov o dva modely s Fun paušálmi. Okrem toho FunFón zlacňuje ceny ďalších obľúbených telefónov Nokia C5-03, Sony Ericsson Xperia X8 a Samsung Galaxy Mini. Prehľad nových cien telefónov platný od 28.10. 2011 je uvedený v tabuľke:

FunFon

Pozn. redakcie: čitateľ Majky nás upozornil na problémy s doručovaním SIM kariet objednaných v narodeninovej akcii. Nielen on, ale aj viacero ďalších zákazníkov sa na funpage FunFónu na Facebooku sťažovalo, že objednané balenia SIM kariet boli vystavené na správne meno, no na úplne cudziu adresu. Preto nemohli byť adresátovi odvzdané a kuriér ich vrátil späť operátorovi. Ten o probléme vie a rieši ho. Aké sú vaše skúsenosti?

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu