Predstavenie Samsungu Galaxy Note na videu

Na facebookovej stránke Samsungu nájdete kompletné video zo Samsung Galaxy Note World Tour in Europe.

Každý fanúšik značky, resp. tohto nového modelu by si nemal nechať ujsť 50-minútový záznam, ktorý opisuje všetky prevratné vlastnosti Galaxy Note. Samozrejme treba upozorniť, že vide je v anglickom jazyku.

Ak nemáte čas stráviť necelú hodinu nad videom zo Samsung Galaxy Note World Tour, odporúčame vám aspoň YouTube kanál Samsung Mobile. Tam nájdete viacero "minútových" videí venovaných Galaxy Note.

Galaxy Note sme už mohli mať na chvíľu v rukách, a tak môžeme povedať, že je to skutočne nadštandardne veľký mobilný telefón. Ten si kvôli rozmerom nájde určite množstvo odporcov, no my sa skôr radíme k jeho priaznivcom. Galaxy Note totiž vypĺňa medzeru medzi štvorpalcovými a sedempalcovými zariadeniami.

Základné info: Samsung Galaxy Note

Galaxy Note je ďalším modelom z radu Galaxy s microUSB konektorom v spodnej stene, dotykovým perom vedľa neho, vypínačom v pravej bočnej stene, ovládačom hlasitosti v stene ľavej a audio konektorom v hornej. Ergonomicky je tak všetko v poriadku. Ale ako sa s ním reálne pracuje, či sa Galaxy Note dá vôbec používať v jednej ruke, to sa dozvieme až po jeho otestovaní. A na to si ešte musíme nejaký čas počkať.

GSMArena bola aj na včerajšom predstavení. Na nasledujúcom videu uvidíte vytvorenie S Pen, teda mohutnejšieho pera ukrývajúceho dotykový stylus z tela prístroja.

Ďalšie video staršieho dáta sa venuje prostrediu telefónu celkovo.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu