iPhone 4S čoskoro v ponuke našich operátorov

obrazokV piatok 28. októbra 2011 sa začne oficiálny predaj nového modelu firmy Apple iPhone 4S v ďalších krajinách vrátane Slovenska. Od tohto dňa začne ponúkať novinku aj operátor Telekom, ktorý na to upozorňuje na svojej webovej stránke.

Operátor Orange zatiaľ oznam na stránke nemá, no nedávno sa na svojej fanpage na Facebooku vyjadril, že iPhone 4S bude aj u nich dostupný. K presnému dátumu sa nevyjadril, dá sa predpokladať, že predaj začne rovnako ako Telekom tento piatok. Operátor O2 potvrdil dostupnosť novinky pre svojich zákazníkov, presný dátum zatiaľ nešpecifikoval.

iPhone 4S prichádza s rovnakým dizajnom ako predchodca, ale prináša niekoľko vylepšení. Medzi hlavné patrí silnejší dvojjadrový procesor Apple A5 s taktom 1 GHz, výkonnejšia dvojjadrová grafická karta a osemmegapixelový fotoaparát s nahrávaním Full HD videí. Nový operačný systém iOS 5 je dostupný aj pre predchádzajúci model iPhone 4.

ZÁKLADNÉ INFO: Apple iPhone 4S

iP 4S

iPhone 4S bude dostupný v bielej a čiernej verzii v plnej cene od 629 € za 16 GB model, 32 GB verzia sa bude predávať za 739 € a 64 GB za 849 €. Bližšie informácie o cenách operátorov, prípadne špeciálnych paušáloch nie sú zatiaľ známe. V prípade nových správ vás budeme informovať.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu