Telekom: vianočná ponuka pre hlasové programy s hotovosťou až 200 €

Spoločnosť Slovak Telekom predstavila vianočnú ponuku pre hlasové programy, ktorá bude platná od stredy 19. októbra 2011. Hlavným benefitom ponuky bude možnosť získať hotovosť a extra balíček služieb na 12 alebo 24 mesiacov viazanosti.

Hotovosť až do 200 eur i akciový balíček

Pre zákazníkov, ktorí nepotrebujú nový mobilný telefón získajú nárok na oba benefity súčasne: príslušnú výšku hotovosti i možnosť aktivácie bonusového balíčka na celé obdobie viazanosti.

Zákazník, ktoý preferuje akciový telefón ku svojmu programu, dostane na výber, či si chce zobrať extra služby v podobe bonusového balíčka alebo hotovosť. Jej výška je odstupňovaná nasledovne a môžu si ju vybrať za benefit zákazníci od programu Podľa seba Naj a to do výšky 200 eur.

- program Podľa seba Naj 3: 50 € bez telefónu, 25 € s telefónom

- program Podľa seba Naj 5: 100 € bez telefónu, 50 € s telefónom

- program Podľa seba Naj 7: 200 € bez telefónu, 100 € s telefónom

Zákazníci spolu s aktivovaným programom získajú kupón s výškou hotovosti na jej vyplatenie. Príslušnú čiastku si môžu vybrať po dvoch zaplatených faktúrach najskôr od 1. 2. 2012 a v termíne uvedenom na kupóne. Zákazníkom bude hotovosť vyplatená prevodom na účet alebo v hotovosti.

Bonusový balíček je určený pre programy Podľa seba Naj 3 až 7 na celé obdobie viazanosti, pričom si zákazníci môžu vybrať extra dáta, SMS, či minúty do vlastnej siete alebo všetkých sietí na Slovensku. Pre program Podľa seba Naj 1 určený benefit - ak si nezoberie zákazník akciový telefón, dostane ho na 24 mesiacov, s telefónom získa bonusový balíček na 12 mesiacov.

Nové balíčky vo vianočnej ponuke

Pre záujemcov o SMS správy dôjde k úprave balíčka s textovými správami. Doterajší balíček so 400 SMS bude vymenený za Balíček SMS zadarmo s 1 000 SMS.

Balíček web'n'walk 1 500 bude zmenený za Neobmedzený internet v mobile, takže zákazníci budú môcť využiť až 2 000 MB dát plnou rýchlosťou a potom už neplatia za ďalšie dáta.

Balíček 1 500 minút v slabej a víkendovej prevádzke do pevnej i mobilnej siete sa zmení na Balíček neobmedzených volaní večer a víkend. Obsahuje večerné a víkendové volania do siete T-Mobile i pevných sietí v SR s FUP 3 000 minút.

V ponuke aj naďalej ostávajú bez zmeny balíčky:

- štandardný Balíček do všetkých sietí (40 minút)

- štandardný Balíček 0,06 celý deň (volania za 0,06 € do všetkých sietí, od programu Podľa seba 3)

- prídavný Balíček Volania cez deň (1 000 minút v čase pondelok až piatok od 7:00 do 19:00 h do siete T-Mobile a pevných sietí v SR). Pre program Podľa seba 7 je zadarmo, pre programy Podľa seba 3 a 5 je za 7,99 € mesačne

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu