O2: Super zóna – svet nových výhod pre zákazníkov O2

Spoločnosť Telefónica Slovakia predstavila 11. októbra 2011 nový vernostný program pre svojich zákazníkov O2 Super zóna. Všetci zákazníci O2 budú môcť využívať ponuky z piatich kategórií podľa toho, čo ich najviac charakterizuje. V novom programe nájdu pre seba výhody všetci: gurmáni, cestovatelia, športovci, aj tí čo sa radi zabávajú alebo zveľaďujú svoj domov.

Využitie výhod je veľmi jednoduché a je naviazané na predloženie kódu, ktorý si zákazník vygeneruje k danej ponuke, priamo na stránke www.o2superzona.sk. Výhodu si zákazníci budú môcť vybrať u partnerov po preukázaní platného kódu. Registrovaným zákazníkom, ktorí si vyplnia svoj profil a "povedia" niečo o sebe bude zasielaný cielený e-newsletter.

Obľúbený program O2 Kino Utorky prechádza pod program O2 Super zóna. S prechodom súvisí zmena čísla pre vydávanie kódov na 99333, namiesto pôvodného 99222. Nové číslo bude platné až od 19. októbra 2011. Naďalej platí rovnaký text SMS (kino) ako aj to, že SMS je bezplatná. Informácie o O2 Kino Utorkoch zákazníci nájdu na www.o2superzona.sk. Ostatné podmienky pre využitie ponuky utorkových lístkov do kina zostávajú nezmenené.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu