FunFón: oslava narodenín s darčekmi

Virtuálny operátor FunFón slaví prvé narodeniny. Ako správny oslávenec ponúka pre svojich zákazníkov "chutné pohostenie". V sobotu 15. októbra 2011 môžu zákazníci posielať celý deň SMS správy vo vlastnej sieti zadarmo.

Počas narodeninového týždňa pripravil operátor aj akciu na nové SIM karty. Do 16. októbra 2011 si po zaregistrovaní na stránke FunFónu môžu záujemcovia objednať štvorbalenie nových SIM kariet, ktoré im kuriér doručí zadarmo do 30 dní od konca akcie. Registrovať sa dá iba raz a ponuka platí aj pre existujúcich zákazníkov. V lete tohto roka rozdával rovnaký balíček so štyrmi SIM kartami na vybraných letných festivaloch.

Prečítajte si: FunFón: štvorbalenie SIM kariet pre návštevníkov festivalov zadarmo (4. 7. 2011)

Funfon

Od 10. júna do 25. októbra 2011 platí na nových kartách bonus s volaním na tri čísla po dobu troch rokov zadarmo. Zákazníci, ktorí si zakúpili predplatené karty pred týmto dátumom môžu bezplatne prejsť na nový profil FunFón Plus. Pre aktiváciu nového profilu je potrebné odoslať SMS s textom PLUS na číslo 919 alebo prejdú na nový Fun paušál 10€ či Fun paušál 20 € podľa zmluvných podmienok.

Prečítajte si: FunFón:lacnejšie hovory, pravá sekundová tarifikácia a bezplatné hovory trom kamošom (9. 6. 2011)

Za čitateľský tip ďakujeme Michalovi.

Zdroj: funfon.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu