Predobjednávky iPhonu 4S dosiahli 1 milión za 24 hodín

Aj keď po predstavení novinky z dielne Apple bolo počuť hlasy o sklamaní a mnohí prorokovali nižšiu predajnosť, zdá sa, že opak je pravdou. Americká spoločnosť Apple zverejnila 10. októbra 2011 vo svoje tlačovej správe informáciu o historickom úspechu nového modelu iPhone 4S. Predbežné objednávky na telefón dosiahli za prvých 24 hodín jeden milión kusov.

Prečítajte si: Apple predstavil nový iPhone 4S (4. 10. 2011)

Doterajší rekord držal predchádzajúci model iPhone 4, ktorý si za prvý deň predobjednalo 600 tisíc zákazníkov. Nový model ponúka rovnaký dizajn, no výkonnejšie vnútro. Pýši sa dvojjadrovým procesorom s čipom Apple A5 taktovaným na 1 GHz, až sedemnásobne výkonejšiou grafikou, zvládajúcou aj náročnejšie hry či 8-megapixelovým fotoaparátom spokročilou optikou a nahrávaním Full HD videí.

ZÁKLADNÉ INFO: Apple iPhone 4S

Nový iPhone príde na trh s najnovšou verziou operačného systému iOS 5, ktorý ponúka zaujímavú novinku - hlasové ovládanie Siri. Tohto inteligentného pomocníka zatiaľ využijú iba anglicky hovoriaci zákazníci. iPhone 4S sa začne oficiálne predávať vo vybraných krajinách od 14. októbra 2011, na náš trh sa dostane od 28. októbra tohto roku. V tento deň ho začnú ponúkať s najväčšou pravdepodobnosťou aj naši dvaja najväčší operátori.

iPhone 4S

iPhone 4S bude dostupný v bielej a čiernej verzii v plnej cene od 629 € za 16 GB model, 32 GB verzia sa bude predávať za 739 € a 64 GB za 849 €.

Zdroj apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu