SUNNYSOFT vstupuje na Slovensko

Na slovenský trh vstúpila česká spoločnosť SUNNYSOFT, firma s dvanásťročnou históriou a špecialista na smartfóny, mobilné telefóny, tablety a príslušenstvo. Od pondelka 26. septembra.2011 si môžu zákazníci vyberať zo širokej ponuky v internetovom obchode www.sunnysoft.sk, ako aj v predajni v centre Bratislavy, kde im poradí zaškolený personál.

Sunnysoft

Pre zákazníkov prináša celkom novú značku Kidigi , stylusy pre kapacitné displeje tabletov a smartfónov, solárne nabíjačky zn. Powertraveller, veľkokapacitné batérie pre smartfóny, originálne bumpery pre iPhone 4 a rad ďalšieho príslušenstva. Predajňa sa nachádza na Palackého ulici č. 18 a je dostupná aj pre vodičov. Pred predajňou je vyhradený parkovací box na odstavenie vozidla a priamo oproti predajni je možné parkovať v parkovacom dome – Garáži Opera.

Sunnysoft

Pri príležitosti otvorenia predajne na Slovensku Sunnysoft pripravil zaujímavú akciu. Prví zákazníci predajne budú odmenení mobilným telefónom Samsung, kolískou Kidigi, kapacitným stylusom alebo ochranou mobilu Skins v celkovej hodnote 4 000 €. Pre prvých zákazníkov e-shopu pripravila spoločnosť akciu - poštovné zadarmo na celý sortiment. Navyše ku každému prístroju s displejom dostane zákazník praktickú čistiacu handričku z jemného mikrovlákna.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu