Hudobný telefón HTC Sensation XE

Spoločnosť HTC dnes predstavila prvého zástupcu novej série multimediálnych zariadení, telefón HTC Sensation XE. Novinka je výsledkom nedávno ohlásenej spolupráce výrobcu mobilných zariadení a ikony hudobného priemyslu, značky Beats.

HTC Sensation XE v sebe ako prvé zariadenie na svete integruje inovatívne zvukové technológie Beats Audio. Multimediálne zameranie telefónu má výkonný mobilný dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon s frekvenciou 1,5 GHz, čím sa odlišuje od svojho staršieho menovca HTC Sensation. Ten disponuje dvojjadrovým procesorom taktovaným na 1,2 GHz. Zväčšila sa aj kapacita batérie z 1 520 mAh na 1 730 mAh. Hmotnosť narástla na 151 gramov. Zvyšné parametre ostali.

PRVÝ KONTAKT: HTC Sensation

Vďaka integrácii radu softvérových aj hardvérových technológií Beats Audio ponúkne nový HTC Sensation XE plnohodnotnejšie počúvanie hudby v štúdiovej kvalite. Súčasťou balenia je nový typ slúchadiel Beats, ktoré budú v predaji len s novým telefónom. Po ich zapojení zariadenie automaticky aktivuje prednastavený zvukový profil Beats. Ten rozširuje rozsah skladby do celej šírky počuteľného zvukového pásma, čím dofarbuje hlboké basové aj vysoké vokálne frekvencie.

Pre väčšie pohodlie majiteľov nového telefónu umožňujú priložené slúchadla Beats ovládať hudobný prehrávač alebo prijímať hovory bez nutnosti vytiahnuť zariadenie z vrecka. Očakávaná dostupnosť nového multimediálneho modelu HTC Sensation XE je stanovená na október tohto roku a jeho predajná cena bude upresnená v čase začiatku predaja.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu