O2: 266 smartfónov Huawei Sonic má svojich majiteľov

Mobilný operátor O2 spustil 24. augusta 2011 súťaž, v ktorej rozdá spolu 500 nových smartfónov Huawei Sonic (Huawei U8650). O2 už fanúšikom v súťaži s názvom "Vyštartuj aj ty za svojim smartfónom" rozdalo 266 telefónov. V Senici, Partizánskom, Malackách a v Liptovskom Mikuláši to naozaj vrelo, keďže záujemcov bolo veľa.

O2 sutaz

Fanúšikovia majú šancu získať smartfóny zadarmo ešte v ďalších štyroch mestách v nitrianskom, prešovskom, košickom a banskobystrickom kraji. Pravidlá sú pomerne jednoduché: ako fanúšik O2 na Facebooku sa stačí zaregistrovať, splniť všetky určené úlohy a získať tak indície, ktoré napovedia kedy a kde sa budú telefóny rozdávať. Čím viac súťažiacich z daného kraja bude do súťaže prihlásených, tým viac telefónov v ňom operátor rozdá. Spolu s novým mobilom výherca získa aj SIM kartu s balíčkom Internet do mobilu na jeden mesiac zadarmo.

O2 sutaz

Tých z vás, čo sa ešte len chystáte ísť pre svoj nový smartfón, by sme radi upozornili na pár vecí. Jednou z indícií získanou po splnení úlohy je zistenie presného času rozdávania smartfónov. Práve táto informácia bola podľa skúseností mnohých účastníkov takmer zbytočná. Rozdávanie sa zvyčajne začínalo v poobedňajších hodinách. Mnohí pracujú, prípadne študujú a tak sa potešili, že stihnú prísť zo školy či práce včas, aby sa mohli rozdávania smartfónov zúčastniť.

O2 sutaz

No po príchode na určené miesto zistili, že registrácia je už hodinu uzatvorená, a aj keď do odovzdávania chýbalo pár desiatok minút, mali smolu. Najdôležitejšie je totiž podľa O2 prísť do určenej predajne spolu s dokladom totožnosti čím skôr, najlepšie hneď ráno. Vtedy sa totiž po príchode realizačného tímu začína registrácia. Následne je dôležité ostať v blízkosti O2 predajne, pretože sa robia náhodné kontroly ktoré zisťujú, či je súťažiaci stále na mieste. Ak kontrolu zmešká, stráca svoje poradie a posúva sa v poradovníku na nižšie pozície.

O2 sutaz

Viacerí súťažiaci sa sťažovali, že s istým nadhľadom sa dá povedať, že súťaž je určená hlavne nezamestnaným a záškolákom, čo nepovažovali za "fér". Našli sa aj takí, čo si po prečítaní skúseností účastníkov z prvého mesta, kde sa mobily rozdávali, zobrali deň dovolenky v práci, zbalili jedlo, skladaciu stoličku či teplú deku a takto správne "vyzbrojení" trávili pred predajňou aj osem hodín. Odmenou im bol šťastný pocit z nového telefónu. Viacerí sa v komentároch na Facebooku zhodli na tom, že to za to stálo.

O2 sutaz

Pre tých, ktorým sa nepodarilo získať Huawei Sonic, boli pripravené zľavy na nákup smartfónu vo výške 40 € alebo vo výške 22 € na smartfón Huawei Ideos X1. Aké boli vaše skúsenosti? Budeme radi, keď sa o ne podelíte v diskusii pod článkom.

Zdroj: tlačová správa a www.facebook.com/O2

Diskusia k článku:

Začať diskusiu