Orange: HTC EVO 3D, Orange Monte Carlo, LG Optimus 3D a Nokia C1-02 v akciovej ponuke

Mobilný operátor Orange zaradil do svojej ponuky akciových telefónov niekoľko nových modelov.

HTC EVO 3D je multimediálny telefón s dotykovým 4,3'' displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov a dvojjadrovým procesorom. Každé z dvoch výpočtových jadier je pritom taktované na 1,2 GHz. Na pasívny 3D displej nie je potrebné používať stereoskopické okuliare. Zariadenie podporuje aj fotografovanie a natáčanie v treťom rozmere vďaka dvojici päťmegapixelových kamier umiestnených na zadnej strane telefónu.

HTC Evo 3D umožňuje natáčať videá v HD rozlíšení (1 280 x 720 b.) alebo prehrávať obľúbené seriály v plnohodnotnej Full HD kvalite (1 920 x 1 080 b.). A to bez akéhokoľvek náznaku trhania obrazu. Telefón HTC Evo 3D obsahuje aj najnovšiu verziu používateľského prostredia HTC Sense. RAM o veľkosti 1 GB je takmer nutnosťou, rovnako ako silná batéria. Vo výbave nechýba Wi-Fi, DLNA, HDMI, 3,5 mm jack, GPS, ani rýchle HSPA dáta.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC EVO 3D

Telefón je v ponuke podľa výšky mesačnej faktúry od 278,10 €, plná cena je 570 €.

Orange Monte Carlo je ďalší z lacných androidov operátora. Ponúka 800 MHz procesor, operačný systém Android vo verzii 2.3.4 i 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Nechýba podpora HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM rádio či 3,5 mm jack.

ZÁKLADNÉ INFO: Orange Monte Carlo

Orange Monte Carlo si zákazníci môžu zakúpiť podľa výšky paušálu od 0,90 €, plná cena zariadenia je 200 €.

LG Optimus 3D je vlajková loď výrobcu, ktorá zaujme predovšetkým veľkým 3D displejom bez nutnosti použitia okuliarov pre sledovanie 3D efektov. Dotykový 3D LCD displej zobrazuje 16 miliónov farieb v rozlíšení 480 x 800 bodov a ponúka uhlopriečku 4,3''. 3D efekt môžu zákazníci využiť nielen pri sledovaní obsahu ako obrázky či videá, ale aj pre jeho vytváranie – 3D fotografie i 3D videá (nakrúcané až rýchlosťou 30 snímok za sekundu v rozlíšení 720p).

Novinka je výborná aj pre multimediálne využitie: hranie 3D hier či ako MP3 prehrávač s veľkou pamäťou. LG Optimus 3D podporuje aj HDMI. Novinka zároveň ponúka rýchle dáta HSDPA až do 14,4 Mbps a solídnu výdrž prístroja, ktorú zabezpečí batéria s kapacitou 1 500 mAh. Nechýba Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, FM rádio s RDS ani 3,5 mm jack. Vo výbave nájdeme dvojitý 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou.

LG Optimus 3DZÁKLADNÉ INFO: LG Optimus 3D

Smartfón je v ponuke Orange podľa výšky mesačnej faktúry od 89 €. Plná cena LG Optimus 3D je u operátora 499 €.

Nokia C1-02 je jednoduchý telefón so základnými funkciami, hudobným prehrávačom, FM rádiom s RDS a 3,5 mm jackom. Špecifikácie má rovnaké ako Nokia C1-01, rozdielom je chýbajúci fotoaparát u Nokie C1-02. Low-end ponúka 1,8'' displej, 1 020 mAh batériu, podporu EDGE, aj slot na pamäťové karty do kapacity 32 GB.

ZÁKLADNÉ INFO: Nokia C1-02

Nokia C1-02 je dostupná iba na predajni za cenu 1 €.

Sony Ericsson Xperia mini pro je nástupcom obľúbenej Xperie X10 mini pro. Novinka má mierne väčšie rozmery, dotykový displej dostal 3'' uhlopriečku s rozlíšením 320 x 480 bodov. Nová technológia Reality Display s Mobile BRAVIA Engine má zaručiť jasné farby a ostrý obraz. Päť megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou nahráva videá v HD kvalite.

V ďalšej výbave nájdeme siete tretej generácie, Bluetooth, Wi-Fi aj GPS. Súbory medzi zariadeniami sa dajú bezdrôtovo prenášať pomocou DLNA. Na pripojenie vlastných slúchadiel poslúži 3,5 mm jack.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Xperia mini pro

Operátor ponúka Xperiu mini pro od 29 € podľa výšky mesačnej faktúry.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu