LG práčku si opravíte aj cez smartfón

Nasledujúce riadky budú pravdepodobne zaujímať skôr nežnejšiu časť našich čitateľov. Spoločnosť LG ponúka svojim zákazníkom netradičnú pomoc pri riešení problémov s nefunkčným výrobkom. Cez funkciu Smart Diagnosis prepojením spotrebiča so smartfónom si môže diagnózu poruchy vykonať sama majiteľka. Tie šikovnejšie sa môžu blysnúť pred svojimi "polovičkami" a jednoduchšiu závadu aj samé odstrániť.

LG Smart Diagnosis

Funkcia Smart Diagnosis je síce v niektorých práčkach a sušičkách už dlhšiu dobu, no zákazník musel zatelefonovať na technickú podporu, stlačiť príslušné tlačidlo na spotrebiči, ten vydal sekvenciu tónov, podľa ktorých pracovník strediska rozpoznal vzniknutú závadu a poradil pri jej odstránení.

Teraz môže každý zákazník využiť funkciu Smart Diagnosis aj bez technickej podpory. Stačí špeciálna aplikácia do smartfónu. Tá dokáže rozlúštiť tóny, ktoré spotrebič vydá a používateľovi okamžite zobrazí report problému. Informuje o aký problém ide a vo väčšine prípadov zákazníkovi poradí, čo má pre jeho odstránenie urobiť.

LG Smart DiagnosisLG Smart DiagnosisLG Smart Diagnosis

Aplikácia s názvom LG Smart Laundry & DW je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Používateľ si ich môže bezplatne stiahnuť v príslušnom obchode s aplikáciami v App Store alebo Markete.

Aplikácia poradí nielen pri určovaní a odstránení závady, ale i pri problémoch so škvrnami na prádle a aktualizáciou softvéru práčky či sušičky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu