O2: súťaž o 500 smartfónov Huawei Sonic (aktualizované)

Od stredy 24. augusta 2011 pripravil mobilný operátor O2 novú súťaž. Na oficiálnej stránke spoločnosti sa poobede objavil status: "Zbláznili sme sa. Je to šialené, bude to mánia. Už zajtra! Tak zatiaľ... :-)" Čitateľ s nickom Josa nás informoval, že zaregistroval na stránke O2 informácie o chystanom prekvapení. V hre bude 500 smartfónov Huawei Sonic. Ako sa bude dať získať nový smartfón?

O2 sutaz

Momentálne nefunkčná stránka s pôvodnými informáciami hovorila o pravidlách súťaže:

Stačí splniť tri jednoduché úlohy a prísť na určité miesto v tvojom kraji v určitý čas, ktoré sa ti odkryjú po splnení úloh. Nehráš pritom o náhodu. Smartfón totiž získajú tí, ktorí budú na vybranom mieste ako prví. Prečo musíš zadať kraj, v ktorom chceš súťažiť?

Pre každý kraj bude určené samostatné miesto rozdávania smartfónov. Počet smartfónov pre tvoj kraj sa navyše dynamicky mení podľa počtu súťažiacich v tvojom kraji, ktorí splnili aspoň tri úlohy. Pozvi do hry preto aj svojich priateľov a získaj čo najviac smartfónov pre svoj kraj.

ZÁKLADNÉ INFO: Huawei Sonic

V prípade nových podrobností vás budeme informovať.

Doplnené 24. 8. 2011 15:00

Tlačová správa:

Bratislava, 24. augusta 2011

Radi surfujete, sledujete na sociálnych sieťach čo robia Vaši priatelia alebo len tak počúvate hudbu? Ak ste často na cestách a bez počítača nemáte ako riešiť svoje on-line aktivity, je tu jedinečná šanca ako to zmeniť. Stačí sa zapojiť do súťaže „Vyštartuj aj ty za svojím smartfónom“ a môžete vyhrať telefón od O2, s ktorým si svojich kamarátov a koníčky zoberiete všade so sebou. Pripravte sa teda, 24. augusta štartujeme veľkú O2 smartfón mániu!

"Nezbláznili sme sa. Naozaj chceme rozdať stovky smartfónov našim fanúšikom a zároveň im ukázať, že internet v mobile je tu pre nich. Nielen ako praktická pracovná pomôcka, ale aj ako nekonečný zdroj zábavy. Zapojiť sa do súťaže o smartfóny môžu všetci, nielen naši zákazníci, stačí sa stať fanúšikmi O2 na Facebooku a získavať indície, ktoré Vám napovedia, kedy a kde budeme telefóny rozdávať," uviedol René Parák, riaditeľ komunikácie spoločnosti Telefónica Slovakia.

Vyštartuj aj ty za svojím smartfónom

Pravidlá hry a rozdávania telefónov sú veľmi jednoduché. Stačí sa stať fanúšikom O2 SK fanpage na Facebooku, zaregistrovať sa do aplikácie pre hru, splniť všetky úlohy a prísť medzi prvými pred O2 Predajňu v meste, ktoré súťažiacim oznámime. Smartfóny sa budú rozdávať prvým súťažiacim, ktorí dané miesto nájdu a budú mať splnené všetky podmienky hry. Preto hneď po získaní informácií o mieste a čase neváhajte a buďte tam medzi prvými! Pri registrácii do súťaže zadávate aj kraj, za ktorý chcete súťažiť. Čím viac súťažiacich z daného kraja bude do súťaže prihlásených, tým viac telefónov v ňom rozdáme. Podrobné pravidlá a inštrukcie „checkujte“ na fan stránke O2 SK na Facebooku.

O čo súťažíme?

Po ukončení hry odovzdáme výhercom 500 skvelých smartfónov HUAWEI U8650 SONIC s veľkým dotykovým displejom a 3,2 MPx fotoaparátom. K super smartfónu získajú navyše od nás aj SIM kartu s balíčkom Internet do mobilu na jeden mesiac zadarmo.

S nami vyhrávajú naozaj všetci

Prísť na dohodnuté miesto sa naozaj oplatí. Aj keď súťažiaci nestihnú prísť medzi prvými, určite sa im príchod na určené miesto oplatí. S nami totiž vyhráva každý, kto sa do hry zapojí. Prítomní si budú môcť kúpiť smartfón HUAWEI U8650 SONIC so 40 € zľavou alebo HUAWEI ideos X1 so zľavou 22 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu