Sony Ericsson Xperia mini a mini pro na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať očakávaný model dotykového smartfónu Sony Ericsson Xperia mini a jeho verzia s hardvérovou klávesnicou Sony Ericsson Xperia mini pro.

Sony Ericsson Xperia mini je nástupca najmenšieho obľúbeného androidu Sony Ericsson Xperia X10 mini. Novinka má mierne väčšie rozmery, pretože dotykový displej dostal 3'' uhlopriečku s rozlíšením 320 x 480 bodov. Nová technológia Reality Display s Mobile BRAVIA Engine má zaručiť jasné farby a ostrý obraz. Päť megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou nahráva videá v HD kvalite.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Xperia mini

Medzi špecifikáciami nájdeme siete tretej generácie, Bluetooth, Wi-Fi aj GPS. Súbory medzi zariadeniami sa dajú bezdrôtovo prenášať pomocou DLNA. Na pripojenie vlastných slúchadiel poslúži 3,5 mm jack.

Sony Ericsson Xperia mini pro má rovnaké parametre ako Sony Ericsson Xperia mini, no pre pridanú hardvérovú klávesnicu má vyššiu hmotnosť a mierne väčšie rozmery. Ďalší rozdiel nájdeme v umiestnení konektorov microUSB a 3,5 mm jacku. Pri Xperii mini ich výrobca umiestnil do spodnej steny, model Xperia mini pro má obidva konetory v hornej stene zariadenia.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson Xperia mini pro

Orientačná cena:

Sony Ericsson Xperia mini 199 € (www.se-eshop.sk)

Sony Ericsson Xperia mini pro 248 € (www.se-eshop.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu