Príde WP7 Mango v septembri?

Internetový portál Pocket-lint informoval, že podľa ich dôveryhodných zdrojov by mala prísť očakávaná aktualizácia operačného systému Windows Phone 7 s označením Mango začiatkom septembra tohto roka. Hovorí sa dokonca o presnom termíne 1. septembra 2011.

Prečítajte si: Mango - chystaný update Windows Phone 7 (17. 2. 2011)

Microsoft už dávnejšie označil september za mesiac uvoľnenia aktualizácie, presný termín však zatiaľ nespomína. Spoločnosť vraj mohla vybrať tento dátum aj z dôvodu konania najväčšieho európskeho veľtrhu IFA v Berlíne (od 2. do 7. septembra 2011). Výrobcovia Samsung, Acer, LG či ZTE by tak mohli predstaviť svoje nové mobilné telefóny s už aktualizovaným operačným systémom.

WP7 logo

Prečítajte si: WP7 vo verzii Mango má priniesť 500 vylepšení (26. 5. 2011)

Microsoft oznámil plány s Mangom na MWC V Barcelone vo februári 2011. Neskôr oficiálne predstavil na svojej konferencii v New Yorku novú verziu , ktorý má priniesť do mobilných telefónov až 500 vylepšení. Prvý väčší update systému WP7 na verziu NoDo neprebehol na všetkých zariadeniach bez problémov. Snáď sa spoločnosť poučila na predchádzajúcich chybách a nadchádzajúca aktualizácia bude podľa predstáv nielen spoločnosti ale aj zákazníkov.

Prečítajte si: Windows Phone 7 - problémy s aktualizáciou? (23. 2. 2011)

Zdroj: pocket-lint.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu