HTC EVO 3D na Slovensku

Spoločnosť HTC oznámila, že smartfón HTC EVO 3D je od 3. augusta 2011 oficiálne dostupný v slovenských predajniach a v najbližších týždňoch by sa mal objaviť aj v ponuke operátorov.

Multimediálny telefón HTC EVO 3D v pevnom tele so 4,3 palcovým displejom a dvojjadrovým procesorom ponúka pasívny 3D displej bez nutnosti používať stereoskopické okuliare. Zariadenie podporuje aj fotografovanie a natáčanie v treťom rozmere vďaka dvojici päťmegapixelových kamier umiestnených na zadnej strane telefónu.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC EVO 3D

Telefón so 4,3'' qHD displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov poháňa dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon. Každé z dvoch výpočtových jadier je pritom taktované na 1,2 GHz. S týmto výkonom umožňuje HTC Evo 3D napríklad natáčať videá v HD rozlíšení (1 280 x 720 b.) alebo prehrávať obľúbené seriály v plnohodnotnej Full HD kvalite (1 920 x 1 080 b.). A to bez akéhokoľvek náznaku trhania obrazu.

Spoločne s dvojicou 5-megapixelových šošoviek na zadnej časti telefónu, obsahuje HTC Evo 3D nové funkcie pre ľahkú obsluhu fotoaparátu. Používateľ si môže jednoducho vybrať, či chce fotiť v dvoj alebo trojrozmernom móde vďaka posuvnému tlačidlu na boku zariadenia. Pre vytváranie profesionálne vyzerajúcich fotografií obsahuje Evo 3D novú funkciu Tiltshift Effect.

Tá umožňuje iba ťahom prstov rozmazanie vybraných scenérií v pozadí pri zachovaní ostrosti objektov v popredí, čím vytvára dojem minimálnej hĺbky ostrosti. Pri fotografovaní v prostredí s nižšou intenzitou osvetlenia zaručuje hodnota svetelnosti f/2,2 pri obidvoch šošovkách nižšie expozičné časy a kvalitnejšie fotografie.

Multimediálny telefón HTC Evo 3D obsahuje aj najnovšiu verziu používateľského prostredia HTC Sense, ktoré spoločnosť predstavila spoločne s modelom HTC Sensation. 3D displej tak vhodne dopĺňa interaktívne trojrozmerné hlavné menu.

Veľkou prednosťou je ľahko prispôsobiteľná pohotovostná obrazovka. Tá môže obsahovať iba tie aplikácie, ktoré používateľ skutočne používa a sprístupniť ich jediným dotykom displeja. Spoločne s HTC Evo 3D sa vracia aj praktická aplikácia počasia s celkom novými a na trojrozmernom displeji efektívnymi animáciami aktuálneho počasia.

Orientačná cena: 558 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu