Unikli pripravované modely od LG

Server pocketnow.com priniesol informácie o pripravovaných mobilných telefónoch spoločnosti LG, ktoré by sa mali objaviť na trhu ešte v druhej polovici tohto roku. Pribudnúť má sedem zariadení, z toho šesť s operačným systémom Android a jeden s Windows Phone 7.

LG Prada K2 má mať dvojjadrový procesor, 4,3'' LCD NOVA displej a telo štíhle 9 mm. Hlavný 8-megapixelový fotoaparát dopĺňa predná kamera s rozlíšením 1,3 Mpix. Medzi špecifikáciami nájdeme vnútornú 16 GB pamäť, podporu pre HSPA do rýchlosti 21 Mbps a operačný systém Android 2.3 Gingerbread.

LG Univa má podľa dostupných informácií dotykový HVGA 3,5'' displej, 800 MHz procesor, hrúbku 12 mm, OS Android 2.3, 5 Mpixfotoaparát a podporu DLNA.

LG Victor má údajne prísť s 1 GHz procesorom, OS Android vo verzii 2.3, OLED displejom s uhlopriečkou 3,8'', fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpix a prednou VGA kamerou na videohovory. Nemá chýbať podpora Wi-Fi a DLNA.

nove LGnove LGnove LGfoto: pocketnow.com

LG gelato NFC je vzhľadom aj špecifikáciou rovnaký ako model LG Optimus Net (LG P690). Pribudla iba podpora pre bezkontaktné platby vďaka NFC čipu.

LG E2 bude patriť k zariadeniam s menším displejom, pravdepodobne 3-megapixelovým fotoaparátom a menej bohatou výbavou. Viac informácií nie je známych.

LG Fantasy prichádza so systémom Windows Phone 7 aktualizovaným na Mango a dotykovou obrazovkou. Bližšie údaje o výbave zatiaľ nie sú známe.

nove LGnove LGnove LGfoto: pocketnow.com

LG K by mohol byť mobilný telefón doteraz známy pod označením LG P930. Fotografia ani údaj o veľkosti displeja neboli zverejnené, špekuluje sa o uhlopriečke 4,5'', uniklo iba jeho rozlíšenie, ktoré má dosahovať neuveriteľných 720 x 1280 bodov.

Všetky informácie sú iba orientačné a nezakladajú sa na oficiálnych údajoch výrobcu. Po predstavení telefónov spoločnosťou LG vás budeme bližšie informovať.

Zdroj: pocketnow.com

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu