Sony Ericsson Xperia Duo: 1,4 GHz a 12 Mpix?

Už niekoľko týždňov sa na internete špekuluje o novinke známeho výrobcu Sony Ericsson. Má ísť o dotykový smartfón z radu Xperia s OS Android 2.3 a dvojjadrovým procesorom. Teraz sa objavili ďalšie informácie a fotografia, ktoré naznačujú, že to spoločnosť s novým modelom zrejme myslí vážne.

Novinka má pravdepodobne používať NovaThor A9500 čipset, ktorý kombinuje niekoľko jadier Cortex A9 s Mali-400 GPU. Ide o podobný dvojjadrový procesor ako má Samsung Galaxy S II, ale Sony Ericsson Xperia Duo má mať takt procesora vyšší, až 1,4 GHz. Iné zdroje vraj hovoria o procesore Qualcomm MSM8260 Snapdragon, ktorý poháňa HTC Sensation.

Medzi ďalšie zaujímavé špecifikácie patrí 12 Mpix fotoaparát s LED diódou a nahrávaním Full HD videí, 4,5'' displej s qHD BRAVIA ENGINE Mobile a neuveriteľná kapacita batérie 2 500 mAh. Pri pohľade na obrovský displej a silný procesor však výrobcovi neostáva nič iné, iba dať poriadny akumulátor. Veľkosť RAM má byť 1,5 GB, vstavaná pamäť telefónu 8 GB.

SE Xperia Duo

Kedy budú známe bližšie a oficiálne informácie sa zatiaľ nevie, dá sa očakávať časový horizont niekoľkých týždňov. Čas ukáže, či sú správy o telefóne falošné alebo reálne.

Zdroj: sebbs.it168.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu