Android od LG s dvomi displejmi

Server Pocket-lint uverejnil fotografie zaujímavého mobilného telefónu. V zatvorenom stave vyzerá ako normálny dotykový telefón, akých je v mobilnom svete veľa. Prekvapenie nastane po vysunutí hardvérovej QWERTY klávesnice, uprostred ktorej sa nachádza ďalší dotykový displej.

LG Flip II

foto: pocket-lint.com

Telefón oválneho tvaru má v hornej časti displeja viditeľné logo operátora T-Mobile. V dolnej časti je logo výrobcu LG. Podľa špekulácií môže ísť o jeden z exkluzívnych modelov amerického operátora, ktoré vraj chystá pre svojich zákazníkov. Najčastejšie sa spomína označenie LG Flip II.

LG Flip IILG Flip II

foto: pocket-lint.com

Zariadenie prichádza s operačným systémom Android. Na menšom displeji je priestor pre osem ikon. Podľa fotografií sa budú dať odkazy na aplikácie pridávať a odoberať. Na rozdelenej QWERTY klávesnici by sa malo pohodlnejšie písať dvomi palcami.

Pod displejom vidno iba štyri dotykové tlačidlá. Hardvérové chýba. Na zadnej strane je vedľa šošovky fotoaparátu LED dióda. Označenie megapixlov chýba. V hornej stene sa nachádza 3,5 mm jack a vypínač. Bližšie špecifikácie nie sú známe.

LG Flip IILG Flip IILG Flip II

foto: pocket-lint.com

Zdroj: pocket_lint.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu