Pred5rokmi: nekonečné hovory, Phone_FM, PocketSurfer

pred5rokmiTýždeň spred piatich rokov bol na novinky skúpy, priniesli sme vám iba fotografie pripravovanej Nokie N73, nové pozadia s motívom Fony.sk pre vaše telefóny a predstavili sme vám spoluprácu s Rádiom_FM. V sekcii Recenzie pribudli používateľské skúsenosti so slajderom Nokia 6280 a recenzia dvojice slovenských modemov.

V úvode aprílového týždňa pred piatimi rokmi predstavil T-Mobile ponuku pre verných. V informačnej SMS od operátora sa písalo: "Len teraz ziskajte nekonecne hovory az do konca roka! Volajte zadarmo na T-Mobile mimo spicky, cez vikendy a sviatky. Viac informacii v predajniach T-Mobile." V skratke išlo o bezplatné hovory v rámci siete od 18:00 do 08:00, no až po prevolaní predplatených minút. Samozrejme, nechýbal ani obmedzujúci limit: 2 000 minút.

pred5rokmi Fony.sk sa opäť o kúsok rozrástli, o čom svedčila aj spolupráca s Rádiom_FM. Výsledkom bola krátka relácia Phone_FM, ktorá sa vysielala v sobotu po 10:00 a v skratke informovala poslucháčov o novinkách zo sveta mobilných telefónov. Popri spolupráci s rádiom sme pre vás pripravili i nové pozadia s motívom Fony.sk pre vaše mobilné telefóny. Darilo sa i slovenskej firme Zadako. Okrem modemov predstavila zvláštne zariadenie PocketSurfer. Išlo záhadné o slovenské PDA so širokouhlým displejom, externou klávesnicou, organizérom, e-mailovým klientom a mnohými ďalšími funkciami, ktoré sme neskôr aj recenzovali. V závere týždňa sme priniesli fotografie pripravovanej Nokie N73, o ktorej sme prvý raz počuli koncom marca 2006.

pred5rokmi Ako som už písal v úvode, do sekcie Recenzie pribudli používateľské skúsenosti s populárnym slajderom Nokia 6280 či recenzia dvojice modemov ZadaCOM 2G a ZadaCOM 3G+.

A na záver spomínania na udalosti spred piatich rokov, si môžete prečítať taktiež aj to, o čom sa písalo v časopise BCMOBIL 2/2006. Vtedy to bol ešte ::bcmobil.sk, ktorého logo a názov sa neskôr zmenil na aktuálny BCMOBIL & TECHBOX.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu