Orange: zľavy na vybrané telefóny a tablet

Operátor Orange pripravil pre svojich zákazníkov niekoľko nových ponúk. Tablet Samsung Galaxy Tab si môžu kúpiť spolu s hlasovým alebo dátovým paušálom so zľavou vo výške 50 €. Pri kúpe cez e-shop môžu všetci zákazníci ušetriť ďalších 50 €, pre biznis klientelu je prichystaná zľava až 110 €.

Recenzia: Samsung Galaxy Tab (4. 11. 2010)

Uvedené zľavy platia pre biznis zákazníkov a zákazníkov nakupujúcich cez Orange e-shop pri kúpe tabletu spolu s dátovými paušálmi Klasik+, Premium+ a Exkluzív. V prípade kúpy tabletu s paušálom Exkluzív+ získajú zákazníci toto zariadenie len za 1 €.

Tí, ktorí si zakúpia Kreditný internet spolu s tabletom Samsung Galaxy Tab cez Orange e-shop, získajú zľavu na tablet do výšky 30 €. Mení sa aj cena nedotovaného tabletu. Pri kúpe s Kreditným internetom bez viazanosti a faktúr (cena SIM karty 11,9 €) ho zákazníci získajú za 479 €.

Pre zákazníkov e-shopu pripravil Orange aj limitovanú edíciu telefónov s nízkou cenou. Ak si cez e-shop vyskladajú akýkoľvek Paušál Snov s balíčkom Volania svojim do siete Orange a balíčkom Volania do všetkých sietí, pričom jeho mesačný poplatok presiahne 12 €, môžu získať dotované modely Sony Ericsson Xperia X10 mini, LG Optimus Me P350 a LG A310 len za 1 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu