Nové T-Centrum v Auparku otvorené

Spoločnosť Slovak Telekom dnes v obchodnom centre Aupark Bratislava otvorila nové T-Centrum pre svojich zákazníkov. Predajňa je prispôsobená novému konceptu, v rámci ktorého chce spoločnosť v priebehu roka 2011 otvoriť aj zopár ďalších centier na vytipovaných miestach s vysokou frekvenciou zákazníkov. Ide o interaktívnu zónu, v ktorej je prevažná väčšina zariadení plne funkčná. Preto si pred kúpou môže zákazník vyskúšať, či mu dané prostredie telefónu naozaj vyhovuje, prípadne ho predajca zaškolí v základoch používania operačného systému a rôznych funkcií.

Predajné miesto je rozdelené do niekoľkých zón podľa toho, čo zákazník hľadá. Nájdeme tu vyhradenú časť pre podnikateľov, pevnú linku, televíziu, mobilné telefóny alebo internet. V segmente venovanom internetu si každý môže vyskúšať funkčné notebooky, tablety či pozrieť ponuku Wi-Fi routerov a modemov. Na veľkom televízore je zasa možnosť vyskúšať, ako funguje Magio Sat. V podnikateľskej zóne sú vystavené plne funkčné smartfóny.

V novom T-Centre sa budú v zadnej časti individuálne venovať vo vyhradenej intímnej zóne klientom, ktorí potrebujú komplexnejšie riešenie, prípadne nechcú svoje záležitosti riešiť verejne pred ostatnými zákazníkmi. Spoločnosť chce, aby si zákazník po kúpe nového zariadenia nemusel zháňať rôzne príslušenstvo na iných miestach, a preto bude ponúkať priamo na predajni množstvo rôznych doplnkov tak, aby klient odchádzal spokojný. V prípade dlhšej čakacej doby na vybavenie má zákazník možnosť sadnúť si na pohodlnú sedačku a v automate zakúpiť kávu alebo čaj.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu