Vyšla nová Opera Mini 6 a Opera Mobile 11 pre smartfóny

Od dnešného dňa je sprístupnený na stiahnutie nový a vylepšený prehliadač mobilného obsahu Opera Mini 6 a Opera Mobile 11 pre smartfóny. Prinášajú veľa nových funkcií a opravujú predchádzajúce chyby. K dispozícii sú pre J2ME, Android, BlackBerry a Symbian S60, Opera Mobile 11 pre Android a Symbian a v testovacej verzii pre Windows 7, MeeGo a Maemo. Používatelia iPhonov sa dočkajú novej verzie už čoskoro.

Nový vzhľad

Nová Opera má vylepšený, športovejší dizajn a nové tlačidlá pre jednoduchú dotykovú navigáciu.

Zdieľanie

Vďaka novému pridanému tlačidlu môžete rýchlo a hravo zdieľať obľúbený obsah o ktorý sa chcete podeliť s priateľmi na sociálnych sietiach.

YouTube podpora

Kliknite na ktorékoľvek video na YouTube Mobile a spustíte na svojom zaridení vstavaný prehrávač, ak je k dispozícii.

Podpora Flash videí

Opera Mobile 11 určená pre Android podporuje prehrávanie Flash videí. Na prehratie videa stačí ťuknúť na šípku na displeji pri chýbajúcom videu, ktorá aktivuje plug-in.

Vylepšený zoom

Pridaná podpora multitouch určite mnohých poteší. Pomocou prstov alebo pridaného tlačidla si priblížite stránku podľa svojich potrieb.

Podpora tabletov

Prehliadač má nové prostredie prispôsobené pre tabletové zariadenia.

Otváranie odkazov na pozadí

Využite silu kariet a otvorte si nový odkaz na pozadí.

Pre stiahnitie Opery Mini 6 alebo Opery Mobile 11 navštívte stránku http://m.opera.com/ cez telefón alebo www.opera.com/mobile/download/pc/ na vašom PC. Takisto sa dá aplikácia stiahnuť zadarmo v Android Markete.

Zdroj: opera.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu