4ka oslavuje narodeniny, darček dostanú zákazníci

V piatok, 4. októbra oslavuje 4ka 4. narodeniny a zákazníkom ponúka celý deň bezplatného dátovania.

Už sú to štyri roky od spustenia komerčnej prevádzky najmladšieho mobilného operátora. 4ka priniesla vtedy to, čo na Slovensku chýbalo: veľa dát za nízky poplatok. 1 GB dát za 1 euro bola naozaj bezkonkurenčná ponuka. 

A dáta ostali pre operátora prvoradé aj v ďalších rokoch, keď priniesol prvé paušály s vysokým objemom dát aj čisto dátový program. V súčasnosti je najpopulárnejším programom Sloboda 100+, nasleduje dátový paušál Sloboda Data a Sloboda ∞+

Na miestach, kde 4ka nemá vlastné pokrytie, využívajú zákazníci sieť Orangeu, vrátane 3G pripojenia. Od polovice septembra môžu v národnom roamingu presurfovať celý objem predplatených dát, nemusia tak kontrolovať, v akej sieti sa momentálne nachádzajú. 

Priemerná dátová spotreba na jedného zákazníka bola v septembri 8,22 GB. 4ka prezradila aj počet aktívnych SIM kariet, ktorých má aktuálne 541 955

4ka už tradične pripravila narodeninový darček. V piatok 4. októbra 2019 budú všetci Štvorkári dátovať zadarmo. Nie je potrebné nič aktivovať, opetátor skrátka nebude v ten deň spotrebu dát účtovať. A je jedno, či budete surfovať v sieti 4ky alebo v národnom roamingu. 

Od budúcej stredy 9. 10. ponúkne 4ka nový balík Denné nekonečno. Viac informácií prinesieme v samostatnom článku.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu