T-Mobile: predplatené karty s Disney kolekciou

V spolupráci s The Walt Disney Company Central Eastern Europe uvádza T-Mobile unikátne "Cars" a "Hannah Montana" SIM karty s pridanou hodnotou v podobe bohatého balenia a prístupu k špeciálnemu mobilnému obsahu. V predaji budú od 15. marca 2011

Zákazníci v balení nájdu:

- štýlovú SIM kartu v dizajne "Cars" alebo "Hannah Montana"

- sériu farebných samolepiek "Cars" alebo "Hannah Montana"

- sériu špeciálnych tetovačiek "Cars" alebo "Hannah Montana"

- exkluzívny booklet s predstavením SIM karty a jednoduchým manuálom

Zákazníci predplatených SIM kariet s Disney kolekciou môžu zároveň využiť špeciálny prístup k bezplatnému mobilnému obsahu a získať Java hry, pozadia či šetriče obrazovky z portálu t-zones.

Značkové balenia budú využité aj pri predaji dobíjacích kupónov, ktoré budú rovnako obsahovať farebné samolepky "Cars" alebo "Hannah Montana".

SIM karta, hovory a SMS za skvelú cenu

Predplatené SIM karty s Disney kolekciou sa budú predávať za 9,99 € v dvoch verziách (Cars a Hannah Montana) v predajnej sieti Slovak Telekomu a v ďalších predajných sieťach ako Tesco alebo v novinových stánkoch. SIM karta obsahuje úvodný kredit 10 € pre využívanie služieb značky T-Mobile.

Hovory budú k dispozícii za 10 centov za minútu a SMS za 6 centov do všetkých slovenských sietí a v každom čase. Zákazníci môžu navyše surfovať na internete vďaka web’n’walk službám a využiť aj nový dátový balík web’n’walk 25. Rodičia sa pritom nemusia obávať - na predplatených SIM kartách s Disney kolekciou sú automaticky blokované volania na audiotexové čísla a rovnako aj prístup k nevhodnému obsahu na portáli t-zones či wapových stránkach partnerov spoločnosti.

SIM karta CarsSIM karta Hannah Montana

Diskusia k článku:

Začať diskusiu