Windows Phone 7 - problémy s aktualizáciou?

Iba nedávno sme vás informovali o pripravovanom update pre OS Windows Phone 7 a už sú tu údajne prvé problémy. Zistilo sa, že niektoré mobilné telefóny Samsung používajúce OS WP 7 mali po aktualizácii vážne problémy a zariadenie prestalo fungovať. Telefón nereagoval a nebolo možné ho oživiť. Skrátka, stala sa z neho "tehla".

Pri aktualizovaní sa niektorým používateľom objavilo chybové hlásenie, po ktorom nebolo možné vrátiť mobil do pôvodného stavu. Podľa informácií niekomu pomohlo vybratie batérie a opätovné zapnutie mobilu, prípadne vykonanie tvrdého resetu zariadenia. Komu nepomohol ani jeden postup, zostalo mu z mobilu ťažidlo.

Microsoft sa rozhodol aktualizáciu stiahnuť a do vydania opravnej verzie pôvodnú nedistribuovať. Zákazníkom odporúča pri vzniknutých problémoch vrátiť mobil späť do obchodu, kde si ho zakúpili a výmenou dostanú nový telefón.

wp7 error

Na internetových fórach sa ale objavujú informácie, že niektorým používateľom sa stále aktualizácia ponúka. Preto vám odporúčame hlásenie ignorovať a s aktualizáciou počkať do vydania opravenej verzie. Vraj sa tak má stať v najbližších dňoch. Takže, nie vždy znamená, že aktualizovaním svojho telefónu urobíte preňho to najlepšie.

Zdroj:winrumors.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu