FunFón: týždňová valentínska akcia

Orange s Funrádiom prináša týždňovú akciu pre majiteľov SIM kariet s logom FunFón.

"SMS ostatným FunFónistom a sociálne siete v mobile úplne bezplatne počas celého valentínskeho týždňa – aj o tom je exkluzívna odmena pre užívateľov FunFónu.", píše sa v tlačovej správe.

FunFónisti môžu celý valentínsky týždeň od 13. do 19. februára 2011 zadarmo posielať SMS správy iným používateľom virtuálneho operátora FunFón a tráviť bezplatne čas na sociálnych sieťach.

Prečítajte si: FunFón - "virtuálny operátor" pre mladých (14. 10. 2010)

S FunFónom majú k dispozícii neobmedzené a bezplatné zasielanie SMS správ ostatným FunFónistom a okrem toho aj neobmedzený prístup cez mobil na sociálne siete Facebook, Pokec, na stránky Fun rádia a FunFónu.

Valentínsky týždeň bez obmedzení môžu využívať všetci existujúci aj noví FunFónisti. Nezáleží, či majú FunFón ako predplatenú kartu alebo kreditný paušál.

Stačí zaslať bezplatnú SMS v tvare VALENTIN A na krátke číslo 919 a cvičiť si prsty pri neobmedzených SMS a na internete. Aktivácia benefitu prebehne najneskôr do 24 hodín. Objednávaciu SMS môžu zákazníci FunFón paušálu posielať už aj dnes. Valentínsky benefit budú môcť využívať v  týždni od 13. do 19. februára 2011.

Prečítajte si: FunFón už aj ako kreditný paušál (2. 11. 2010)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu