Samsung Galaxy S Giorgio Armani na videu

GSM Arena rozbalila balenie najnovšej verzie Samsungu Galaxy S. To nie je ničím výnimočné, zaujímavejší je však mobil samotný.

Prečítajte si: Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani (15. 11. 2010)

Telefón samotný je oproti Galaxy S (i9000) už na pohľad pevnejší, zase však obsahuje microUSB konektor v hornej stene. Škoda. Pod displejom pribudlo tlačidlo lupa, no krokom späť je fakt, že všetky štyri ovládače v spodnej časti prrednej steny sú dotykové. Klasické Galaxy S totiž odomknete aj stlačením jediného mechanického tlačidla pod displejom a následným pohybom prsta po displeji (štýl iPhone). Verzia Armani ponúka zablokovanie a odblokovanie jedine vypínačom v pravej bočnej stene.

Funkcia hovor / správa v registri posledných hovorov posunom prsta po kontakte (1:55) je prítomná už aj v aktuálnom Galaxy S.

Špeciálny samsungový riadok skratiek v hornej lište bol doplnený o piatu - vypnutie automatickej rotácie obrazu na displeji. To by som hneď bral aj na mojom eSku.

Mimochodom, už je údajne dostupný update OS Android pre Galaxy S na verziu 2.2. Oficiálny slovenský. Nainštalujte Samsung Kies do PC, pripojte mobil a aktualizujte, resp. sledujte tému Samsung Galaxy S - update na v2.2 v našom diskusnom fóre. Ja som s programom Kies mal ale toľko problémov, že sa mi aktualizácia nepodarila na ani jednom z dvoch mojich notebookov.

GSMArena.com neskôr pridala aj ukážku preostrovania videa počas záznamu. Takýchto telefónov na trhu stále veľa nie je.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu