LG predstavil svoj vlastný obchod s aplikáciami

Tlačová správa:

Spoločnosť LG Electronics, ktorá je svetovým lídrom a technologickým inovátorom v spotrebnej elektronike, domácich spotrebičoch a mobilných komunikáciách, ponúka zvonenia, pozadia, hry a ďalšie aplikácie na stiahnutie zdarma prostredníctvom svojho nového internetového portálu LG Application Store.

Užívatelia tu môžu nájsť veľké množstvo multimediálneho obsahu pre mobilné telefóny LG. Nachádzajú sa tu na stiahnutie zvonenia, pozadia, hry, ale i veľa ďalších aplikácií. Kategórie aplikácií pokrývajú oblasti od práce a vzdelávania cez zábavu a komunikáciu, po zdravie a životný štýl. Každý užívateľ si tak môže do svojho telefónu nahrať slovníky, aplikácie pre pripojenie na Facebook alebo Twitter, mobilný horoskop alebo cvičenia jogy, ktoré zvládne i v kancelárii.

„LG Application Store sme vytvorili preto, aby sme mohli všetkým našim zákazníkom ponúknuť pestrý výber aplikácií. Mobilný telefón už dávno neslúži len na telefonovanie. Moderné aplikácie uľahčujú prácu, sú zábavné a vyplnia dlhé chvíle,“ povedal Jong Sung Oh, generálny riaditeľ spoločnosti LG Electronics CZ.

Spoločnosť LG zvolila na českom a slovenskom trhu ojedinelú stratégiu a všetky aplikácie ponúka zdarma. „Na stránkach Application Store nájdete tri kategórie aplikácií odlíšené podľa náročnosti. Najjednoduchšiu aplikáciu je možné stiahnuť hneď po registrácii. Zložitejšie aplikácie je možné získať za nazbierané body, ktoré užívatelia dostanú za hodnotenie aplikácií, recenzie a odporúčania priateľom,“ dodal Jong Sung Oh. Spoločnosť LG si tak oceňuje loajalitu svojich zákazníkov a podporuje budovanie sociálnych komunít.

Aplikácie sú dostupné ako pre smartphony, tak aj pre ostatné modely telefónov. Pri každej aplikácii je k dispozícii zoznam telefónov, ktoré ju podporujú; rovnako je možné zvoliť si typ svojho telefónu a nechať si zobraziť všetky vhodné aplikácie. LG Application Store nájde každý záujemca o túto službu na stránkach cz.lgapplication.com, kde po krátkej registrácií získa prístup k stovkám zvonení, pozadiam, hrám a ďalším aplikáciám.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu