T-Mobile: nový internetový program Mobilný internet Maxi

Spoločnosť Slovak Telekom prináša pod značkami T-Mobile a T-Com prvú spoločnú ponuku notebookov k internetovým programom Turbo, Optik a Mobilný internet. Vďaka tejto ponuke si budete môcť zakúpiť jeden z 11 notebookov s výraznou zľavou vo výške niekoľko desiatok percent zo základnej predajnej ceny. Zároveň zaraďuje T-Mobile do akciovej ponuky aj nový internetový program Mobilný internet Maxi. Nový program je určený náročnejším klientom, obsahuje totiž až 20 000 MB dát za mesačný poplatok 34,99 €. Program je uvádzaný s najvyššími rýchlosťami pre podporované siete, t.j. 5,3/1,8 Mbps pri FLASH-OFDM resp. 7,2/1,46 Mbps pre 3G s nadstavbami HSDPA a HSUPA.

Tlačová správa:

Slovak Telekom prináša pod značkami T-Mobile a T-Com novú ponuku notebookov k internetovým programom Turbo, Optik i Mobilný internet. Zákazníci si budú môcť zakúpiť jeden z 11 notebookov s výraznou zľavou vo výške niekoľko desiatok percent zo základnej predajnej ceny.

Mobilný internet Maxi

Pri príležitosti uvedenia nového portfólia zaraďuje T-Mobile do akciovej ponuky aj nový program Mobilný internet Maxi, ktorý obsahuje 20 000 MB dát za štandardný mesačný poplatok 34,99 €. Novinka je určená prevažne pre biznis klientelu, ako aj pre rezidenčný segment zákazníkov s vysokými dátovými nárokmi. Program je uvádzaný s najvyššími rýchlosťami pre podporované siete, t.j. 5,3/1,8 Mbps pri FLASH-OFDM resp. 7,2/1,46 Mbps pre 3G s nadstavbami HSDPA a HSUPA.

Aktuálna ponuka notebookov

Akciová ponuka na notebooky bude pod značkami T-Com i T-Mobile spoločná a zákazníci si budú môcť vybrať rovnaké modely k vybranej službe mobilného alebo pevného internetu. Všetky notebooky sú naďalej rozdelených do štyroch kategórii – mini, standard, multimedia a premium. Aktuálna ponuka obsahuje 11 notebookov a objavuje sa v nej jedna novinka – netbook Samsung N150 s 10-palcovým displejom a hmotnosťou iba 1,3 kg.

Zľava až do výšky 50% či akciová cena 1 €

Novinkou pri predaji notebookov budú väčšie a odstupňované zľavy na notebook v rámci akciovej ponuky. Pri kúpe programu Turbo 2 (Solo), Optik 2 alebo Každodenný mobilný internet s 24-mesačnou viazanosťou získa na notebook zľavu vo výške 30%. Pokiaľ si zákazník kúpi program Turbo 3 (Solo), Optik 3 alebo Mobilný internet na všetko s 24-mesačnou viazanosťou, získa na notebook zľavu až 50%. Aj pri programoch Turbo 4 (Solo), Optik 4 či Mobilný internet Maxi s 24-mesačnou viazanosťou môže zákazník získať 50% zľavu na notebook, no zároveň je špeciálne pre túto kategóriu pripravená aj unikátna ponuka – Samsung N150 za 1 €.

Akciová ponuka pre programy Mobilného internetu platí od 20. augusta a pre programy fixného internetu a programov Turbo a Optik od 27. augusta 2010. Ponuka bude k dispozícii do 17. októbra 2010, resp. do vyčerpania zásob.

Notebooky aj na splátky s akontáciou 1 €

Notebooky pod značkami T-Mobile a T-Com budú navyše k dispozícii aj v podobe splátkového predaja cez Quatro s akontáciou 1 € a kalendárom na 36 mesiacov. Mesačné splátky budú rovnako vypočítané pre dva typy zliav: nižšie a vyššie internetové programy. Viac informácií o splátkovom predaji akciových notebookov zákazníci získajú na internetových stránkach www.t-mobile.sk, resp.

www.t-com.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu