T-Mobile: Roaming Plus s lacnými hovormi

T-Mobile dnes predstavil nový bezplatný program Roaming Plus, ktorý je výnimočný cenami odchádzajúcich a najmä bezplatnými prichádzajúcimi hovormi vo vybraných krajinách. Horšie je to už s cenami odosielaných SMS, ktoré sú v zóne 1 výrazne vyššie než v prípade Euro roamingu.

Ako píše T-Mobile vo svojej tlačovej správe, popri štandardných programoch Euro roaming a Smart roaming ponúkne T-Mobile tento rok nový roamingový program určený najmä pre dovolenkárov.

T-Mobile totiž pri tomto programe vyčlenil špeciálnu zónu dovolenkových destinácií, pri ktorých sa dajú uplatniť viaceré zvýhodnenia pri pobyte v zahraničí. Do tejto zóny pritom budú patriť nielen Česko a európske dovolenkové krajiny (Bulharsko, Cyprus, Čierna Hora, Francúzsko, Grécko, Chorvátsko, Malta, Taliansko, Španielsko a Kanárske ostrovy) , ale nižšie ceny i bonusy platia aj pre Egypt, Thajsko, Tunis či Turecko.

Nový program Roaming Plus môžu využívať bez mesačných poplatkov a jeho hlavnou výhodou sú výhodné ceny pre uskutočnené i prijaté hovory. Prvých 30 minút v každom mesiaci môže zákazník v rámci Zóny 1 prijímať bezplatne, a to aj z exotických krajín ako Egypt, Tunisko, Thajsko, Čierna Hora alebo Chorvátsko, kde sú štandardné ceny vyššie. Táto zóna ma navyše aj prehľadné spoplatňovanie hovorov – rovnaká cena 40 centov platí pre odchádzajúce hovory i prijímané hovory nad rámec bezplatného balíka.

ZónaOdchádzajúce hovoryPrichádzajúce hovorySMS
10,40 €0,00 / 0,40 €0,30 €
21,00 €0,80 €0,30 €
31,50 €0,80 €0,30 €
42,90 €2,00 €0,30 €

Aktivačný a mesačný poplatok sa pri Roaming Plus neplatí, zákazník uhradí iba prevolané minúty, resp. prijaté hovory nad rámec voľného balíka.

Účastník, ktorý prijíma hovory v zóne 1 ma k dispozícii 30 bezplatných prichádzajúcich minút. Po vyčerpaní bezplatných prichádzajúcich minút sa bude účtovať 0,400 € s DPH za minútu prichádzajúceho hovoru.

Pri odchádzajúcich hovoroch z jednej zóny do druhej platí cena pre vyššiu zónu.

Prichádzajúce a odchádzajúce hovory sú spoplatňované minútovou tarifikáciou.

Zóna 1: Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česko, Egypt, Francúzsko, Grécko, Taliansko, Malta, Čierna hora, Španielsko a Kanárske ostrovy, Thajsko, Tunis, Turecko

Zóna 2: Belgicko, Dánsko, Desirade, Estónsko, Fínsko, Francúzska Guyana, Gibraltár, Guadeloupe, Holandsko, Island, Írsko, Litva, Lichtenštajnsko, Lotyšsko, Luxembursko, Madeira a Azorské ostrovy, Maďarsko, Marie Galante, Martinik, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Reunion, Rumunsko, Saintes, Slovinsko, Sv. Bartolomej, Sv. Martin, Švédsko, Veľká Británia

Zóna 3: Albánsko, Andorra, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Faerské ostrovy, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Macedónsko, Moldavsko, San Maríno, Srbsko, Švajčiarsko, Ukrajina, USA

Zóna 4: ostatné svetové krajiny + roaming na lodiach, roaming v lietadlách, satelitní operátori

Aktivácia:

- pošlite SMS s textom: PLUS na číslo 12323 - aj zo zahraničia,

- zavolajte na linku Služby zákazníkom 12345 alebo

- navštívte ktorékoľvek T-Centrum

Deaktivácia služby Roaming Plus je možná po uplynutí troch celých zúčtovacích období.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu