T-Mobile: informačný web o spojení so Slovak Telekom

Od júna je spustený nový web informujúci o podrobnostiach spojenia Slovak Telekomu a T-Mobile Slovensko. Je jednoduchý a spustíte ho aj na starších verziách internetových prehliadačov.

Tlačová správa:

Bratislava, 2. jún 2010 – Slovak Telekom pripravil pri príležitostí spájaní spoločností Slovak Telekom a T-Mobile Slovensko špeciálny internetový portál www.novytelekom.sk.

Tento web má novým i potenciálnym zákazníkom predstaviť integrovaného operátora a výhody jeho pôsobenia na slovenskom trhu. Úvodný obsah na portáli predstavuje výhody integrovaného Slovak Telekomu a jeho silné stránky ako napríklad dlhoročnú tradíciu v oblasti služieb pevnej i mobilnej siete, segmentovaný prístup k zákazníkom, integrované biznis riešenia či množstvo aktivít v rámci spoločenskej zodpovednosti.

Návštevník na tejto stránke získa všetky potrebné informácie o spoločnosti v samostatných prehľadných článkoch, pričom jednotlivé sekcie obsahujú aj možnosť na preposlanie odkazu vrátane uvádzania odkazov na sociálnych sieťach ako Facebook či twitter.

Nová internetová stránka je obohatená krátkymi videami, v ktorých oslovení predstavitelia rozoberajú aktuálne témy. V prvých dvoch príspevkoch odpovedá Miroslav Majoroš, prezident spoločnosti Slovak Telekomu a Milan Vašina, generálny riaditeľ spoločnosti T-Mobile Slovensko na základné otázky, týkajúce sa nového operátora, jeho výhod, procesu spojenia firiem či služieb v pevnej a mobilnej sieti v budúcnosti.

Dôležitou súčasťou stránky je aj desať najdôležitejších otázok o integrácii, ktoré majú zákazníkom pomôcť zorientovať sa v základných oblastiach používania ich služieb. Otázky sa týkajú napríklad prechodu práv a povinností, platnosti záväzku, zmlúv alebo bankových účtov či používania značiek T-Com a T-Mobile.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu