T-Mobile: Mobilný internet 0 pre Easy a Fix (aktualizované)

T-Mobile ponúkne od zajtra, 11. februára, Mobilný internet 0, ktorý je určený pre príležitostných používateľov. Pri aktivovaní tejto služby dostanete novú dátovú Easy kartu, ktorú vložíte do modemu a dáta sa čerpajú z ostávajúceho kreditu. Jeden megabajt (1 MB) vychádza na 0,019 eura, pričom Mobilný internet 0 bude využívať 100 kB tarifikáciu. Pokiaľ teda miniete menší počet dát, môže byť táto služba atraktívna. Pri väčšej spotrebe odporúčame aktivovať radšej klasický program mobilného internetu.

Pozor! Pri jednorazovom prenose 1 GB dát zaň zaplatíte 19,46 €, ale pri čiastkových prenosoch (napr. častá kontrola e-mailov s odpojením od siete po každej jednej) sa kvôli zaokrúhľovaniu prenosov na stovky kilobajtov môže cena 1 GB môže zvýšiť aj niekoľkonásobne.

Na Easy kartu sa uplatňujú rovnaké pravidlá platnosti a dobíjania kreditu. Pri kúpe karty dostanete kredit vo výške 9 €, čo vystačí na prenesenie maximálne 474 MB dát. Potom si môžete kredit na svojej dátovej Easy karte priebežne dobíjať cez SMS, z mesačného programu, internet bankingom, z bankomatu, v zbieraniach Tiposu, dobíjacím kupónom alebo ostatnými dobijacími kanálmi. T-Mobile ponúka možnosť kúpiť si taktiež aj tzv. štartovací balíček za 39 €, ktorý obsahuje USB modem a SIM kartu Easy s 9 € kreditom.

ZTE MF100

- 70 x 26 x 12 mm, 24 gramov,

- HSDPA do 3,6 Mbps, UMTS, EDGE, GPRS

- ovládací program T-Mobile Communication Centre

- cena: 39 € / 1 € (Fix),

ZTE MF637

- 88 x 26 x 12 mm,

- HSDPA do 7,2 Mbps, HSUPA, UMTS, EDGE, GPRS,

- cena: 59 € / 21 € (Fix),

Huawei E176

- 85 x 25 x 6 mm,

- HSDPA do 7,2 Mbps, HSUPA, UMTS, EDGE, GPRS,

- cena: 59 € / 21 € (Fix).

Mobilný internet 0 je dostupný aj pre používateľov Fix-u. V prípade aktivácie na vás čaká taktiež štartovací balíček s USB modemom a 9 € kreditom len za 1 €. Ďalšou výhodou Mobilného internetu 0 (Fix) je 50 % extra kreditu k programu pri dobíjaní ľubovoľným spôsobom okrem dobíjacieho kupónu počas prvých troch mesiacov. Mobilný internet 0 (Fix) je program so štandardnou 24-mesačnou viazanosťou a dobíjaním SIM karty každé tri mesiace aspoň o 18 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu