T-Mobile: víkendový balíček s neobmedzenými hovormi za 1 €

Spoločnosť T-Mobile odo dneška štartuje svoju vianočnú ponuku, ktorá prináša všetkým zákazníkom zaujímavý benefit.

Benefit "Víkendové volania za 1 € pre všetkých" prináša neobmedzený počet voľných minút počas celého víkendu. Zákazníci T-Mobilu ho budú môcť využívať od budúceho víkendu až do konca roka. Aktivácia bude možná od štvrtka, 22. októbra 2009. Pre získanie tohto benefitu stačí poslať SMS správu s textom VIANOCE na číslo 123 23. Poplatok za jeden víkend je 1 € (30,13 Sk). Benefit zahrňuje hovory len do siete T-Mobile počas celej soboty a nedele. Víkendový balíček je dostupný pre každého zákazníka, aj pre majiteľov Easy kariet a programov Fix. Víkendové minúty môžete čerpať aj pred minutím predplatených minút, v prípade Easy karty a programov Fix nebudú prevolané minúty odrátané z kreditu.

Zákazníci programov Viac, Relax, Vo Veľkom, Podľa seba či Podnikateľ dostanú automaticky a zadarmo ďalší benefit - neobmedzené víkendové SMS, ktoré môžu využívať v sieti T-Mobilu. Služba je aktivovaná automaticky a využívať ju môžete taktiež do konca roka.

Víkendový balíček Nekonečný víkend sa bude dať kombinovať aj s inými existujúcimi akciami – neobmedzenými víkendovými SMS pri programoch Fix a kartách Easy, balíčkom večerných volaní, balíčkami Viac, či programami Superhit.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu