Navigácie Sygic, Navigon aj iGO pre iPhone 3GS

Pre iPhone aktuálne a oficiálne ponúkajú navigačný softvér tri spoločnosti: Sygic a Navigon.

Produktová stránka: Navigon

Produktová stránka: Sygic

Sygic (čítaj: sajdžik) aj Nav N Go k tejto udalosti vydali tlačové správy.

Tlačová správa Sygic:

Bratislava - Slovenská spoločnosť Sygic ponúka unikátne riešenie navigačnej aplikácie pre nový iPhone 3G S, ktorý dnes prichádza na slovenský a český trh. Navigácia Sygic je prvá skutočná turn-by-turn navigačná aplikácia vydaná na Apple iTunes pre iPhone 3G a nový 3G S. Navigácia mala svoju premiéru 18. júna 2009 v Austrálii, na Novom Zélande a v Juhovýchodnej Ázii. Sygic je jedna z dvoch spoločností na svete, ktoré doteraz priniesli turn-by-turn navigačnú aplikáciu pre iPhone.

Slovenská spoločnosť Sygic ponúka unikátnu turn-by-turn hlasovú navigáciu pre nový iPhone 3G S, ktorý dnes prichádza na slovenský a český trh. Navigačná aplikácia Sygic vydaná na Apple iTunes premení rýchlo a jednoducho každý iPhone na plnohodnotné navigačné zariadenie. Do telefónu si stačí stiahnuť aplikáciu z iTunes Sygic Mobile Maps Europe - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation, následne umiestniť iPhone do držiaka na prednom skle vozidla a zapojiť autonabíjačku.

„Teší nás, že sa spoločnosť Sygic dokázala s úspechom presadiť na celosvetovom trhu a priniesť unikátnu navigáciu pre iPhone 3G a nový 3G S aj na Slovensko. Vo svete okrem nás ponúka turn-by-turn hlasovú navigačnú aplikáciu pre zariadenia iPhone momentálne len jedna ďalšia spoločnosť,“ uviedla Anna Hurbanič, PR manažérka spoločnosti Sygic.

Navigácia Sygic Mobile Maps Europe pre iPhone ponúka inštrukcie vo vyše 20 jazykoch vrátane slovenčiny a češtiny a mapy 41 krajín Európy. Sygic Mobile Maps Europe je okrem iPhone dostupný aj pre mobilné telefóny s operačným systémom Symbian a Windows Mobile (vyše 150 overených zariadení) na Slovensku prostredníctvom portálu www.presne.sk a www.ceda.cz. Čoskoro sa plánuje jeho uvedenie do obchodných sietí a tiež otvorenie elektronického obchodu priamo na stránke Sygicu.

Navigačné aplikácie Sygic pre iPhone sú dostupné v mnohých krajinách na štyroch kontinentoch vrátane Slovenska a Českej republiky. Sygic už naviguje v Európe, USA, Kanade, Mexiku, Rusku, Juhovýchodnej Ázii, Austrálii a na Novom Zélande, kde si od začiatku udržiava prvé priečky predaja v kategórii Navigácia. V Anglicku bol Sygic Mobile Maps zvolený tímom iTunes za Feature Application.

Všetky mapy aplikácie Sygic sú uložené priamo v zariadení, preto ich nie je potrebné sťahovať počas jazdy. Používanie navigácie je tak jednoduchšie, rýchlejšie a cenovo výhodnejšie. Užívatelia môžu využívať softvér Sygic bez časového limitu a všetky mapy sú zahrnuté v kúpnej cene bez mesačných poplatkov alebo ďalších výdavkov.

Viac technických informácií o softvéri Sygic Mobile Maps nájdete na stránke www.sygic.com.

Tlačová správa Nav N Go:

Nav N Go uvoľnila novú navigačnú aplikáciu iGO My way 2009 pre Apple iPhone. Aplikáciu je možné stiahnuť cez App Store. Z dispozícii je verzia iGO My way 2009 - Europe Edition za 89,99€ s mapami 40 štátov Európy a verzia iGO My way 2009 - Western Europe Edition za 69,99€ s mapami 22 štátov západnej Európy. iGO My way 2009 ponúka nové prepracované užívateľské prostredie, ktoré je veľmi jednoduché na ovládanie. Zároveň ponúka pokročilé funkcie a plne 3D navigáciu vrátane 3D budov a 3D terénu. Mapy štátov západnej Európy dodáva spoločnosť Navteq, pre štáty východnej Európy používa Nav N Go svoje vlastné mapy TopMaps, ktoré poskytujú približne dvojnásobné pokrytie cestnej siete ako iné riešenia. Aplikácia iGO My way 2009 sa dodáva s doživotnou licenciou a s bezplatnou aktualizáciou máp celej Európy až do decembra 2010.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu