T-Mobile: neobmedzené volania a SMS správy počas víkendu

T-Mobile od pondelka (22. 6.) ponúkne možnosť neobmedzene posielať SMS správy a volať do vlastnej siete pre všetkých zákazníkov s mesačným programom za 2 € týždenne.

Tlačová správa:

Bratislava, 19. jún 2009 - Spoločnosť T-Mobile Slovensko ponúkne počas leta špeciálnu akciu, vďaka ktorej budú môcť zákazníci neobmedzene volať a písať SMS správy vo svojej sieti počas víkendov

Neobmedzené volania a SMS

Od 22. júna do 31. augusta si budú môcť všetci zákazníci mesačných programov aktivovať letnú akciu a intenzívnejšie využívať hlasové i textové služby počas víkendov.

Po aktivácii tejto akcie môže zákazník využívať neobmedzené volania i SMS správy na všetky čísla v sieti T-Mobile za jednotný týždenný poplatok 2 € (60,25 Sk).

Novinka nadväzuje na existujúce týždenné balíčky s vybraným benefitom (Víkendové SMS a Nekonečné večerné volania), pričom ponúka dokonca dva benefity v jednom balíčku.

Neobmedzené víkendové volania a SMS budú k dispozícii aj zákazníkom s novými programami Super hit, ktoré T-Mobile predstavil začiatkom tohto mesiaca.

Jednoduchá aktivácia a používanie služby

Zákazníci mesačných programov si môžu službu flexibilne aktivovať poslaním SMS správy so znením OK na skrátené číslo 123 23. Služba sa spoplatňuje na týždňovej báze. Vypnutie služby sa realizuje SMS správou s textom OK VYP, poslanou tiež na číslo 123 23.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu