Priesvitný LG GD900 o mesiac v predaji

O LG GD900 toho stále ešte veľa nevieme. Chýbajú podrobné parametre. Ale už je na svete oficiálne video, ktoré prácu s ním dokonale naznačuje.

V Barcelone sme na MWC 2009 mohli GD900 vidieť len za sklom a o tri mesiace to vyzerá, že už bude v predaji. Kompletné špecifikácie zverejní firma LG v máji, kedy uvedie tento prístroj na svetový trh. No, uvidíme.

Tlačová správa:

Bratislava, 30. marca 2009 – Spoločnosť LG Electronics (LG), tretí najväčší výrobca mobilných telefónov na svete, odhaľuje dosiaľ utajované funkcie prvého priehľadného touchpadu na svete inštalovaného v telefóne LG GD900. Naživo budú funkcie vynikajúce intuitívnym ovládaním predstavené na veľtrhu CTIA Wireless 2009 v Las Vegas, ktorý začína 1. apríla.

Užívatelia môžu jednoducho ovládať a využívať všetky funkcie LG GD900 cez trojpalcový plne dotykový displej a celkom priehľadný, akoby sklenený vysúvací touchpad.

Majiteľom notebookov bude touchpad LG GD900 povedomý, pretože umožňuje širokú škálu príkazov a dynamické ovládanie, vrátane multimédií a surfovania na internete, pri využití jedného alebo dvoch prstov. Pokročilá inteligencia touchpadu minimalizuje neželané príkazy.

Okrem toho priehľadný touchpad zvyšuje čitateľnosť on-line a off-line obsahu pomocou multitouch funkcií.

„Telefón LG GD900 je výsledkom nášho úsilia premeniť zdanlivo sci-fi nápady do skutočne predávaných produktov,“ povedal Vít Šubert, výkonný riaditeľ LG Electronics CZ.

Ďalšou kľúčovou vlastnosťou, ktorá zvyšuje komfort ovládania, je “Gesture Shortcut”, umožňujúca individuálnu konfiguráciu priameho prístupu k obľúbeným ponukám jednoduchým pohybom končekom prsta. Napríklad: užívateľ môže napísať “M” a konfigurovať tento príkaz pre spustenie MP3 prehrávača.

Touchpad v LG GD900 podporuje rozpoznávanie písania prstom a haptickú odozvu k plnému využitiu užívateľských skúseností. Multimediálne funkcie LG GD900 sa dajú ovládať aj pomocou funkcie “Touch Wheel.”

LG GD900 ponúka technické a softvérové vlastnosti, ktoré sa očakávajú od telefónu prémiovej rady. Kompletné špecifikácie zverejní firma LG v máji, kedy uvedie tento prístroj na svetový trh. Telefón sa bude predávať zrejme aj na Slovensku a v Českej republike, a to čo najskôr po svetovej premiére. Cena zatiaľ nebola stanovená.

Hlavné funkcie predstavuje produktové video, ktoré si môžete pozrieť na www.lg.cz.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu