Orange: hrajte o 58 Mercedesov

Orange hrá tieto rok na city - vyzýva ľudí, aby boli k sebe lepší. Vás však istotne viac zaujímajú skôr možnosti výhry tých Mercedesov. Stačí si vybrať jednu akciu z vianočnej ponuky Orangeu. Ak vám stačí vianočný vinš (hoci aj 13. novembra), pošlite prázdnu SMS na číslo 567. Za každú takto odoslanú SMS sa dostanete aj do žrebovania o dva luxusné Mercedesy triedy E a 100 LCD televízorov značky Sony Bravia. Cena spätnej SMS správy z čísla 567 je 19 Sk (0,63 €) a môžete ich poslať aj viac.

Tlačová správa:

Bratislava, 13. novembra 2008 – Buďme k sebe lepší a doprajme si viac dobrých správ – to je hlavný slogan tohtoročnej vianočnej kampane Orangeu. Byť k sebe lepší znamená v prvom rade deliť sa s druhými o dobré a pekné správy. Orange preto v nadväznosti na svoju vianočnú kampaň prichádza s iniciatívou, v rámci ktorej sa chce stať poslom dobrých správ a podporiť ich šírenie prostredníctvom stránky www.budmeksebelepsi.sk. Pre svojich zákazníkov má však aj ďalšiu dobrú správu - pokiaľ si vyberú niektorú z vianočných ponúk, automaticky budú zaradení do veľkej vianočnej hry o 58 Mercedesov. Pekným vianočným vinšom poteší Orange aj tých, ktorí pošlú prázdnu SMS na číslo 567. Za každú takto odoslanú SMS sa dostanú aj do žrebovania o dva luxusné Mercedesy triedy E a 100 LCD televízorov značky Sony Bravia.

Veľká vianočná hra pre verných i nových zákazníkov s akciovým paušálom

Do žrebovania o skvelé Mercedesy triedy A a Mercedesy triedy B bude zaradený každý zákazník, ktorý si v čase od 14. 11. do 17. 12. 2008 aktivuje niektorý z ponúkaných paušálov a podpíše Dodatok k Zmluve o pripojení. Na nových zákazníkov čaká 29 Mercedesov triedy A a verní zákazníci, ktorí si v Orangei predĺžia svoju zmluvu, si pod stromčekom môžu nájsť jeden z 29 Mercedesov triedy B. Šancu na výhru má každý zákazník, ktorý si v tomto období aktivuje paušál, prejde z predplatenej karty alebo si v Orangei predĺži zmluvu o pripojení. Žrebovať sa budú dve autá každý pracovný deň od 18. novembra do 18. decembra. Až štyria šťastlivci budú vždy vyžrebovaní každý pondelok. Dva Mercedesy získajú zákazníci, ktorí svoj Dodatok k zmluve podpísali v piatok a ďalšie dva zákazníci, ktorí Dodatok podpísali počas víkendu. Zákazník je do žrebovania zaradený každý deň po dni, kedy si aktivoval niektorý paušál. Šanca na výhru je tým vyššia, čím skôr zákazník využije niektorú z vianočných ponúk od Orangeu.

Vianočný vinš za SMSku

Orange má pre každého zákazníka, ktorý pošle prázdnu SMS na číslo 567, pripravený vianočný vinš, ktorým môže potešiť svojich blízkych. Zároveň sa môže dostať do žrebovania o dva luxusné Mercedesy triedy E a 100 LCD televízorov značky Sony Bravia. Do žrebovania o tieto skvelé ceny budú zaradení aj zákazníci, ktorí si k Paušálu Deň aktivujú balík 150 minút na volania do všetkých sietí. Za každú SMS správu odoslanú na krátke číslo 567 získa zákazník jeden vianočný vinš a zároveň jeden hlas do celkového žrebovania. Počet zaradení je neobmedzený, šanca na výhru sa zvyšuje každou zaslanou SMSkou. Cena spätnej SMS správy z čísla 567 je 19 Sk (0,63 €). Žrebovanie sa uskutoční 18. decembra zo všetkých zaslaných SMSiek. Ceny odchádzajúcich SMS správ na číslo 567 sú spoplatnené podľa cenníka služieb ako štandardná SMS odoslaná na zákaznícke číslo v sieti Orange. Výhercov bude Orange kontaktovať telefonicky aj písomne a ich mená budú zverejnené na internetovej stránke www.orange.sk, na predajných miestach a v rannom vysielaní Fun rádia.

Buďme k sebe lepší

Na internetovej stránke www.budmeksebelepsi.sk Orange prináša len samé dobré a pozitívne správy, elektronické pohľadnice, či štedrú vianočnú ponuku Orangeu. Spolu s prehľadom ponuky vianočných paušálov od Orangeu spracovaných pútavou a hravou formou návštevníci stránky nájdu na jednom mieste aj množstvo vianočného obsahu od vianočných tém pre mobilné telefóny, cez zvonenia a obrázky, originálne pohľadnice a pozdravy, vianočný televízny spot Orangeu až po jedinečné Fórum dobrých správ, prostredníctvom ktorého sa návštevníci stránky môžu s ostatnými podeliť o svoje príbehy s dobrým koncom, nezabudnuteľné zážitky či vtipnú historku zo života.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu