Orange: nové roamingové ponuky Orange Travel

Tlačová správa:

Bratislava, 6. jún 2008 – Orange aj toto leto ponukami Orange Travel prináša svojim zákazníkom výhodnú komunikáciu v roamingu vo všetkých komerčne otvorených sieťach EÚ a v obľúbených dovolenkových destináciách. S novým Dovolenkovým roamingom môžu dovolenkári volať až do 60% lacnejšie a bonusom je 60 minút na prijímanie hovorov mesačne zdarma. Okrem toho Orange predstavuje aj novú ponuku Európsky roaming – preferované krajiny, ďalšiu zo série inovatívnych roamingových ponúk Orange Travel, ktoré v týchto dňoch pre európsky trh predstavila skupina Orange. Zákazníkom, ktorí často súkromne či pracovne cestujú najmä do krajín EÚ a chcú aj na svojich cestách po Európe zostať v kontakte s rodinou, priateľmi a kolegami, dáva možnosť komunikovať až o 50% výhodnejšie ako sú štandardné roamingové ceny.

V novým Orange Travel Dovolenkovým roamingom, ktorý bude v ponuke do 30. septembra, môžu zákazníci Orangeu volať z obľúbených dovolenkových destinácií a v rámci celej EÚ vrátane Islandu, Lichtenštajnska, Nórska a zo siete Orange Švajčiarsko, domov na Slovensko za zvýhodnené ceny už od 15,90 Sk za minútu. Navyše získajú každý mesiac 60 minút zdarma na prichádzajúce hovory v spomínaných krajinách, ktoré môžu čerpať kedykoľvek, počas celého dňa. Aj po ich vyčerpaní však budú prijímať hovory v krajinách EÚ za 9,60 Sk za minútu. Mesačný poplatok za Dovolenkový roaming je 149 Sk, pričom všetky ceny sú uvedené s DPH.

Európsky roaming – preferované krajiny, ktorý bude v ponuke do 31.12.2008, je ďalšou z dvoch nových inovatívnych roamingových ponúk skupiny Orange, ktorá je dostupná už aj na Slovensku. Roamingové ponuky Orange Travel skupiny Orange sú odpoveďou na požiadavky zákazníkov na jednoduché, transparentné a zároveň cenovo výhodné roamingové služby. Služba je výhodná predovšetkým pre zákazníkov, ktorí často a dlhodobejšie cestujú najmä do krajín Európskej únie, kde im dáva možnosť komunikovať až o 50% výhodnejšie oproti štandardným roamingovým cenám. Pri aktivácii služby Európsky roaming – preferované krajiny zákazník môže za mesačný poplatok 299 Sk s DPH volať z celej Európskej únie, Islandu, Lichtenštajnska a Nórska a siete Orange Švajčiarsko počas celého dňa na Slovensko, do krajín EÚ (vrátane Islandu, Lichtenštajnska, Nórska a Švajčiarska) za jednotnú cenu 9,80 Sk s DPH za minútu a zároveň prijímať hovory za 7,90 Sk s DPH za minútu. Európsky roaming – preferované krajiny nahradí doterajší balík Európsky roaming, ktorý umožňoval komunikovať o 25 % lacnejšie ako sú štandardné roamingové ceny.

Dovolenkový roaming a Európsky roaming – preferované krajiny si môžu zákazníci jednoducho aktivovať buď zavolaním na číslo 888 alebo zaslaním SMS správy na číslo 888 so slovom:

LETO - pre Dovolenkový roaming

EU - pre Európsky roaming – preferované krajiny

V záujme ďalšieho skvalitnenia zákazníckej starostlivosti a v snahe ponúknuť zákazníkom najvýhodnejšiu roamingovú tarifu v danej krajine Orange automaticky po registrácii mobilu

do roamingovej siete ponúkne možnosť aktivácie niektorého zo zvýhodnených roamingových balíkov. V tom prípade stačí, ak zákazník svoj záujem potvrdí odpoveďou na informačnú SMS s textom ANO.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu