Orange: s elektronickou faktúrou balík SMS+MMS 100 na dva mesiace zadarmo

Tlačová správa:

Bratislava, 5. máj 2008 – Viac ako 145 000 zákazníkom Orangeu, ktorí doteraz prešli na Elektronickú faktúru sa podarilo doteraz ušetriť už viac ako 33 ton papiera a zachrániť tým niekoľko stoviek stromov. V záujme motivovať zákazníkov k využívaniu tejto služby Orange všetkým, ktorí si teraz aktivujú bezplatnú službu Elektronická faktúra daruje balík SMS+MMS 100 na celé dva mesiace zadarmo. Okrem toho môžu vyhrať jeden zo 100 mobilných telefónov.

Zákazníkom, ktorí do konca roka prejdú na Elektronickú faktúru, Orange venuje balík správ SMS+MMS 100 na prvé dva mesiace zadarmo od najbližšieho fakturačného obdobia. Vďaka tomuto balíku môžu poslať mesačne až 100 SMS alebo MMS správ v sieti Orange bez ďalších poplatkov. Navyše tí zákazníci, ktorí si do 21. septembra 2008 aktivujú Elektronickú faktúru alebo zaplatia niektorú zo svojich faktúr prostredníctvom inkasa alebo cez bankomat Tatrabanky, budú zaradení do žrebovania o jeden zo 100 telefónov Nokia 6120 Classic. Koľkokrát tieto možnosti využijú, toľkokrát sa zvyšuje ich šanca na výhru. Žrebovanie za predchádzajúci týždeň prebehne vždy v pondelok a Orange odmení každý týždeň 5 šťastlivcov.

Elektronická faktúra

Elektronická faktúra je plnohodnotným daňovým dokladom a náhradou faktúry v papierovej forme. Po aktivácií služby Elektronická faktúra dostávajú zákazníci faktúru vo formáte pdf v zvyčajnom čase e-mailom na zvolenú e-mailovú adresu. Na webe je prístupný aj opis elektronickej faktúry, ktorý je dostupný kedykoľvek na stránke https://www.orange.sk/business/selfcare/e-invoice/default.dwp. Medzi ďalšie prednosti faktúry v elektronickej forme patrí aj to, že informácie z nej si zákazníci môžu spracovať priamo do účtovných systémov. O doručení ako aj o výške faktúry zákazníka vždy upovedomí SMS notifikácia.

Elektronickú faktúru si môžu zákazníci bezplatne aktivovať na ktoromkoľvek predajnom mieste Orangeu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu