Orange: 25 % zľava na paušál pri využívaní Orange World

Tlačová správa:

Bratislava, 7. marca 2008 – Aktuálne spravodajstvo, zábavu či mobilnú televíziu priamo na displeji mobilného telefónu môžu teraz zákazníci Orangeu využívať ešte výhodnejšie. Orange im umožní od 10. marca využívať obľúbené paušály o 25 % lacnejšie, aj s balíkom internetu v mobile – službou Orange World. Prístup k internetu priamo na displeji svojho mobilného telefónu tak môžu teraz získať hoci aj bez toho, aby sa im zvýšili mesačné náklady na komunikáciu.

Po predstavení vylepšených balíkov služby Orange World, prináša Orange ďalšiu akciu, vďaka ktorej budú vybrané paušály a internet v mobile ešte výhodnejšie. Prístup k internetu priamo na displeji svojho telefónu môžu získať zákazníci Orangeu bez toho, aby sa im zvýšili mesačné náklady na komunikáciu – vďaka zľave 25 % z mesačného poplatku, ktorú získajú z hlasového paušálu. Ak si aktivujú Super Paušál 70, Paušál 60 alebo Paušál 50+SMS spolu s Orange Worldom, 25% zľavu z mesačného poplatku získajú na 6 mesiacov. Ak si aktivujú Super Paušál 100 a Paušál 90+SMS spolu s Orange Worldom, 25 % zľavu z mesačného poplatku získajú na 12 mesiacov a pri Super paušále 150 a vyššom spolu s Orange Worldom, 25% zľavu z mesačného poplatku získajú až na 2 roky.

paušálytrvanie zľavy bez OWtrvanie zľavy s OW
Paušál 70

Paušál 60

Paušál 50+SMS

-6 mesiacov
Paušál 100

Paušál 90+SMS

6 mesiacov12 mesiacov
Paušál 150

Orange VIP 300

Orange VIP600

12 mesiacov24 mesiacov

Okrem zľavy na mesačný poplatok naďalej platí aj akcia, v ktorej Orange skráti viazanosť na 18 mesiacov všetkým zákazníkom, ktorí budú Orange World využívať počas celej doby zmluvného záväzku.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu