Orange: repríza vianočnej ponuky, len cez e-shop

Tlačová správa:

Bratislava, 21. február 2008 – Mimoriadne atraktívna vianočná ponuka od Orangeu je pre veľký úspech späť. Všetci, ktorí to v predvianočnom období, v ktorom si paušály v Orangei aktivoval rekordný počet zákazníkov, nestihli, alebo ju nemohli využiť, teraz majú druhú šancu. Od 22. februára opäť môžu aktivovať to najlepšie z ponuky uplynulých Vianoc: vianočný Mini paušál, paušál Deň či Super paušál 100 s extra dlhými XXL hovormi. Touto mimoriadnou ponukou chce Orange zároveň upozorniť

na výhody svojej internetovej predajne. Mimoriadne druhé Vianoce budú totiž dostupné exkluzívne len cez e-shop na internetovej stránke Orangeu.

Mini paušál

Zákazníci Orangeu získajú s Mini paušálom za mesačný poplatok 200 Sk každý mesiac kredit vo výške 300 korún s DPH na volania a SMS do všetkých sietí v rámci Slovenska, a to na obdobie 2 rokov. K Mini paušálu si môžu zákazníci vybrať telefón už za 1 korunu z akciovej ponuky Orangeu pri podpise Dodatku o pripojení po dobu 24 mesiacov. Akciový Mini paušál je možné získať len pri podpise Dodatku k zmluve o pripojení na 24 mesiacov.

Super paušál 100 + XXL

Zákazníci, ktorí si od 22. februára prostredníctvom e-shopu aktivujú Super paušál 100, automaticky a bezplatne získajú okrem 100 predplatených minút do všetkých sietí a všetkých výhod Super paušálov aj extra dlhé XXL hovory na celé dva roky. S extra dlhými XXL hovormi si môžu zákazníci užívať bezplatné volania na účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko už od prvej sekundy každý pracovný deň od 18:00 do 8:00 hod. a počas víkendov a dní pracovného pokoja celých 24 hodín.

XXL hovory získajú na 24 mesiacov všetci zákazníci, ktorí využijú akciovú ponuku a podpíšu Dodatok k zmluve o pripojení na 24 mesiacov s mobilným telefónom. XXL hovory sú limitované do výšky 2000 minút mesačne.

Paušál Deň

Paušál Deň obsahuje neobmedzené volania na účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko každý deň vrátane sobôt a dní pracovného pokoja od 8:00 – 18:00 hod už od prvej sekundy. Mesačný poplatok za kreditný Paušál Deň je 590 Sk s DPH. Neobsahuje žiadny predplatený kredit, minútové ceny sa uplatňujú štandardne podľa cenníkových kreditných paušálov.

Ak si zákazníci k Paušálu Deň zakúpia 3G mobilný telefón v akcii, benefit neuveriteľne dlhých volaní získajú na 2 roky, s 2G telefónom na 1 rok. Po ukončení platnosti benefitu neuveriteľne dlhých volaní, ktorý podlieha zásadám správneho využívania služieb (max. 2000 minút volaní mesačne v rámci siete Orange Slovensko), zákazníci automaticky prechádzajú na kreditný Paušál 499 Sk s predplateným kreditom vo výške 499 Sk mesačne.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu