Súťaž pre kreatívnych užívateľov mobilných telefónov: CatchEmotions!

V pondelok odštartovala súťaž pre všetkých kreatívnych užívateľov mobilných telefónov „CatchEmotions!“

Tlačová správa:

Spoločnosť Samsung v súvislosti s predstavením prvého mobilného telefónu na svete s 5-megapixelovým fotoaparátom a 3-násobným optickým zoomom, pripravila pre slovenskú verejnosť interaktívny projekt s názvom „CatchEmotions!“

Bratislava, 30. november 2007 – Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., líder v oblasti mobilných telefónov a telekomunikačných zariadení, prednedávnom oficiálne oznámila uvedenie modelu Samsung G800 - prvého mobilného telefónu na svete s 5-megapixelovým fotoaparátom a 3-násobným optickým zoomom. Debutovým telefónom G800 spoločnosť potvrdzuje svoju pozíciu trhového novátora, ktorý ponúka spotrebiteľom tie najnovšie a najlepšie technológie. Na slovenský trh sa novinka Samsung G800 dostane už v decembri tohto roku.

V tejto súvislosti slovenská organizačná zložka spoločnosti Samsung, marketingová divízia telekomunikačných zariadení, pripravila pre slovenskú verejnosť interaktívny projekt s názvom „CatchEmotions!“, ktorého cieľom je podnietiť mladých kreatívnych užívateľov k aktívnejšiemu využívaniu funkcií digitálneho fotoaparátu zabudovaného v mobilnom telefóne.

Spoločnosť Samsung projekt „CatchEmotions!“ realizuje pod záštitou bratislavského Stredoeurópskeho domu fotografie, jednej z najvýznamnejších inštitúcií v oblasti fotografie a organizátorom Európskeho mesiaca fotografie na Slovensku. Do projektu sa aktívne zapojil aj jeden z najznámejších slovenských fotografov súčasnosti Jakub Klimo, ktorý je známy svojimi prácami nielen v oblasti reklamy a módy, ale aj filantropie. Ako profesionálny fotograf sa použitím mobilného telefónu Samsung G800 fotografiami pokúsil vyjadriť emócie, ako súčasť umenia a podporiť tak myšlienku projektu „CatchEmotions!“. Fotografie boli prezentované v priestoroch galérie Stredoeurópskeho domu fotografie v Bratislave 15. novembra.

Samotný projekt odštartoval 3. decembra tohto roku. Hlavnou úlohou záujemcov je vyjadriť emócie v tom najširšom zmysle slova pomocou fotografie. Fotografie musia byť vytvorené akýmkoľvek mobilným telefónom. Prostredníctvom podstránky umiestnenej na www.samsung.sk budú môcť až do 6. januára 2008 prihlasovať svoje práce, z ktorých následne komisia zostavená z predstaviteľov spoločnosti Samsung a Stredoeurópskeho domu fotografie vyberie päť s najväčšou originalitou a nápaditosťou. Predsedom tejto komisie bude fotograf Jakub Klimo. Autori piatich najúspešnejších prác získajú od spoločnosti Samsung exkluzívny mobilný foto-telefón Samsung G800 a ich snímky budú následne prezentované na stránkach spoločnosti Samsung a uverejnené mediálnym partnerom projektu, magazínom InSpire.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu