Orange: Orange world mini pre podnikateľov na mesiac zadarmo

Tlačová správa:

Bratislava, 20. 08. 2007 – Orange Slovensko ponúka firemným zákazníkom možnosť vyskúšať si balík dátových služieb Orange World mini na 30 dní bez poplatkov a záväzkov. V rámci balíka získavajú zákazníci bezplatný prístup k službám ako internet a e-maily v mobile, e-mailovú notifikáciu, SMS a obrazové správy a služby lokalizácie.

Dátový balík Orange World mini umožňuje jednoduchý a pohodlný prístup do internetu cez mobil aj cez osobný počítač, spravovanie e-mailov priamo v mobile, zasielanie automatickej notifikácie o prijatí e-mailu, možnosť využívať služby lokalizácie a posielanie voľných SMS a MMS správ. Služba je dostupná prostredníctvom wapového portálu s prehľadným menu jednotlivých funkcií. Zabezpečuje tak komfortný a pohotový prístup k potrebným informáciám pre podnikanie. Službu je možné využívať kdekoľvek a kedykoľvek na území SR pokrytom signálom GPRS, EDGE, UMTS alebo HSDPA a v zahraničí prostredníctvom roamingových partnerov.

V rámci balíka Oragne World mini má zákazník k dispozícii 10 MB predplatených dát, ktoré umožňujú napríklad načítanie približne 250 wapových stránok alebo stiahnutie 500 mailov bez prílohy, 50 voľných SMS z internetu, 5 voľných SMS z mobilu, 10 MMS správ a 10 bezplatných lokalizácií. Ak zákazník prekročí limit na prenesené dáta, SMS, MMS, či lokalizácie, služby nad balík mu budú spoplatnené podľa platného cenníka.

Ponuka Orange World mini na 30 dní zadarmo je určená pre firemných zákazníkov už od 1 SIM karty a platí do 28.10. 2007. Ak sa zákazník rozhodne po uplynutí mesačnej lehoty využívať službu Orange World mini aj naďalej, zaplatí mesačne 129 Sk bez DPH (153,50 Sk s DPH). Aktivačný poplatok je 0,- Sk. Službu si je možné aktivovať na predajných miestach, prostredníctvom osobného operátora alebo priameho predajcu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu