O2: Vyberte si číslo podľa vlastných predstáv

Tlačová správa:

Bratislava, 16. augusta 2007 - O2 ponúka každému možnosť vybrať si bezplatne telefónne číslo, po akom túži. Súčasťou ponuky je aj bezplatná rezervácia tzv. zlatých a strieborných čísiel. Cena týchto čísiel sa na trhu pohybuje medzi 15 000 až 20 000 Sk. O2 svojou ponukou vychádza v ústrety aj zákazníkom, ktorí chcú potešiť svojich blízkych telefónnym číslom pripomínajúcim dôležité výročie alebo dátum. Čísla s predvoľbou 0948 si je možné v O2 bezplatne zaregistrovať k novým paušálnym programom O2, ktoré spoločnosť uvedie na trh už v septembri.

„O2 ponúka flexibilitu a skutočnú slobodu výberu. Môžete si vytvoriť osobné telefónne číslo, ktoré bude niečo znamenať nielen pre vás, ale aj pre vašich blízkych,“ uviedol výkonný riaditeľ pre marketing spoločnosti Telefónica O2 Slovakia Patrick Krueckeberg.

Rezervácia čísiel bude možná na internetovej stránke www.sk.o2.com, na bezplatnej linke 0800 02 02 02, alebo priamo v predajniach O2. Každý zákazník si môže zaregistrovať až 3 telefónne čísla podľa vlastného výberu.

Každému, kto si vyberie svoje číslo, bude pridelený rezervačný kód. Tí, ktorí túto možnosť využijú do konca augusta, si budú môcť po zakúpení nového paušálu na základe svojho mena a kódu aktivovať telefónne číslo k novému paušálu počas celého septembra.

Tí, ktorí si svoje číslo vyberú po uvedení nových O2 paušálov v septembri, si budú môcť vybrané číslo rezervovať rovnakým spôsobom. Kód im zaručí jeho aktiváciu v prípade, že si nový O2 paušál zakúpia prostredníctvom O2 predajní alebo eShopu do 3 pracovných dní. Zákazník si samozrejme môže svoje číslo vybrať aj priamo pri kúpe nového O2 paušálu u predajcov O2.

“S novými O2 paušálmi už našich zákazníkov nebudú obmedzovať telefónne čísla. Výber záleží len na ich fantázii a kreativite,““ dodal výkonný riaditeľ pre marketing spoločnosti Telefónica O2 Slovakia Patrick Krueckeberg.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu