Nokia N95 získala ocenenie ako najlepší európsky multimediálny telefón

Spoločnosť Nokia oznámila, že jej smartfón Nokia N95 bol Európskou asociáciou pre spotrebnú elektroniku (EISA) ocenený titulom Najlepší európsky multimediálny telefón pre rok 2007 - 2008.

EISA vyzdvihla Nokiu N95 ako prístroj, ktorý "má prakticky všetko, čo si v mobile môžeme predstaviť." Vyjadrenie EISA ďalej hovorí:

"Nokia N95 nie je obyčajný telefón. S Nokiou N95 držíte vo svojich rukách umelecko-komunikačný nástroj, ktorý predstavuje najlepšiu voľbu ako byť neustále v kontakte so svetom, ktorý Vás obklopuje."

Rozhodcovská komisia ocenila funkcie Nokie N95 ako sú napríklad GPS príjmač, 5-megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss a videozáznam vo formáte MPEG4 so snímaním 30 obrázkov za sekundu. EISA ďalej vyzdvihla možnosť sťahovania dát rýchlosťou až 3,5 Mb/s, prepracovaný prehliadač web stránok, Wi-Fi, slot pre microSD karty a možnosť prehrávania rôznych audio formátov.

EISA je asociácia zameraná na uďeľovanie ocenení v oblasti spotrebných technológií a združuje takmer 50 európskych časopisov zameraných na fotografovanie, audio, video, domáce kino a mobilnú elektroniku v osemnástich európskych krajinách.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu