O2: pozitívne zmeny v roamingu

Tlačová správa:

Bratislava, 2. augusta 2007 - Koncom budúceho týždňa budú môcť zákazníci O2 telefonovať zo zahraničia za bezkonkurenčne najnižšiu cenu 18 Sk/min. Od 10. augusta rozšíri O2 ponuku výhodného letného roamingu a do najlacnejšej roamingovej zóny presunie všetky členské štáty EÚ, v ktorých má O2 zabezpečený roaming. Letný roaming, ktorý ponúka zákazníkom možnosť prijímať hovory a esemesky v zahraničí bezplatne, zostáva v platnosti až do 31.8.2007.

„Týmto krokom chceme zladiť výhodný letný roaming O2 s prijatým nariadením Európskeho parlamentu a Rady o roamingu. Od prvého septembra sa už všetkým zákazníkom O2 pri telefonovaní zo zahraničia automaticky aktivuje Eurotarifa,“ uviedla výkonná riaditeľka pre komunikáciu Telefónica O2 Slovakia Martina Hrivnáková.

Eurotarifa sa bude od 1. septembra vzťahovať na všetkých zákazníkov O2, ktorí budú používať služby spoločnosti v zahraničí. Cena odchádzajúceho hovoru v rámci EÚ a Ukrajiny sa zníži na 19,60 Sk/min s DPH a cena prijatého hovoru bude 9,60 Sk/min s DPH. Aktuálna cena za odoslanú SMS/MMS je 12 Sk s DPH.

Ďalšie info a ceny: sk.o2.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu