T-Mobile: Euro roaming sa stane eurotarifou

Tlačová správa:

Bratislava, 30. júl 2007 – Služba Euro roaming bude od 30. augusta 2007 spĺňať podmienky regulácie a stane sa tzv. eurotarifou. Roamingové ceny s touto službou

za volania v rámci Európskej únie sú už od polovice júna blízke úrovni regulácie a prechod na európsku tarifu tak bude znamenať len niekoľkohalierový posun cien smerom nadol. Eurotarifa bude zároveň dostupná aj pre Easy a Fix zákazníkov.

Už v polovici júna T-Mobile ako prvý mobilný operátor na Slovensku znížil ceny roamingových hovorov až o 60%, a to so službou Euro roaming. Ceny roamingových hovorov v rámci krajín EÚ (19,60 Sk s DPH za odchádzajúci hovor a 10,10 Sk s DPH za hovor prichádzajúci) sa tak priblížili úrovni regulácie.

Služba Euro roaming sa od 30. augusta 2007 stane tzv. eurotarifou. Znamená to, že ceny za prichádzajúce i odchádzajúce hovory mierne klesnú a služba bude presne spĺňať podmienky regulácie - v rámci EÚ odchádzajúce hovory za 19,50 Sk s DPH a prichádzajúce hovory za 9,50 Sk s DPH.

Službu Euro roaming si zákazníci môžu bezplatne aktivovať na linke služby zákazníkom 12345 (voľba 2,1,2,1,). Za službu sa neplatí žiadny mesačný poplatok. Aktivácia služby je okamžitá, do konca augusta bez nutnosti uhradenia zábezpeky pre všetkých zákazníkov.

Od 30. augusta 2007 bude každý zákazník s aktivovanou službou Euro roaming automaticky využívať znížené regulované ceny v ktorejkoľvek sieti v rámci krajín Európskej únie.

Aktivovať si službu Euro roaming už teraz je pre zákazníka výhodné, pretože okrem cien blížiacim sa úrovni regulácie je stále platná aj špeciálna letná akcia. Vďaka nej môžu zákazníci až do konca augusta každý deň od 17.00 do 20.00 h miestneho času prijímať hovory úplne zadarmo, a to bez ohľadu na to, v ktorej zahraničnej sieti v rámci EÚ a Chorvátska sú prihlásení. Zároveň majú v tomto čase možnosť posielať SMS správy iba za 3 Sk s DPH.

Znížené ceny roamingu v rámci EÚ (odchádzajúce hovory za 19,50 Sk s DPH a prichádzajúce hovory za 9,50 Sk s DPH) budú môcť od 30. augusta 2007 využívať aj Easy a Fix zákazníci, a to so službou Easy roaming.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu