T-Mobile: Donekonečna a Relax za polovicu

Tlačová správa:

Bratislava, 29. máj 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko znižuje o polovicu mesačné poplatky unikátnych balíkov Donekonečna a programov Relax a všetkým novým zákazníkom tak prináša jedinečnú možnosť získať ich za bezkonkurenčne nízku cenu.

Prejsť k T-Mobilu sa teraz naozaj oplatí. Unikátne spojenie neobmedzených hovorov, SMS správ do všetkých národných sietí za korunu a Rýchleho internetu môžu teraz zákazníci získať ešte výhodnejšie. T-Mobile Slovensko znižuje od 29. mája 2006 mesačné poplatky balíkov Donekonečna a zároveň mesačných programov Relax presne o polovicu, a tak si telefonovanie, posielanie SMS správ a surfovanie na internete môžu všetci noví zákazníci vychutnávať za ešte výhodnejšie ceny.

Už za neuveriteľných 99,50 Sk (bez DPH) mesačne môžu zákazníci s unikátnym balíkom Donekonečna + SMS v sieti T-Mobile Slovensko každý deň v čase od 19.00 do 7.00 hod. telefonovať bez obmedzení a zároveň v čase od 7.00 do 19.00 hod. posielať SMS správy do všetkých sietí len za 1 Sk (bez DPH).

Balík Donekonečna + internet je ideálnym riešením pre tých zákazníkov, ktorí často telefonujú počas dňa v silnej prevádzke (od 7.00 do 19.00 hod.) a zároveň potrebujú rýchle a kvalitné mobilné pripojenie do internetu. Neobmedzené hovory v sieti T-Mobile a službu Rýchly internet 2 (prípadne službu Data Standard) môžu využívať už za 499,50 (bez DPH) mesačne.

T-Mobile znížil o polovicu aj mesačné poplatky všetkých programov Relax. Každý zákazník, ktorý si teraz aktivuje napríklad obľúbený mesačný program Relax 60, získa ho

už za skvelých 184,50 mesačne (bez DPH). Zákazníci s týmto programom môžu do všetkých sietí na Slovensku v ktoromkoľvek čase volať za jednotnú cenu iba 5,90 Sk/min. (bez DPH) a k tomu si navyše môžu vybrať aj z bohatej ponuky telefónov už od 1 Sk.

Táto skvelá ponuka platí pre všetkých nových zákazníkov alebo zákazníkov migrujúcich z Easy, ktorí si niektorý z balíkov Donekonečna alebo programov Relax aktivujú s 12-mesačnou príp. 24-mesačnou viazanosťou do 30. júna 2006. Zľava 50 % z mesačného poplatku im pritom bude účtovaná až do 31. decembra 2006. Štandardná cena mesačného poplatku bude zákazníkovi účtovaná od 1. januára 2007.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu