T-Mobile: Partner Majstrovstiev sveta vo futbale 2006 pre fanúšikov

Tlačová správa:

Bratislava, 15. máj 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., prináša všetkým zákazníkom, ktorí majú radi futbal, jedinečnú a exkluzívnu možnosť zažiť Majstrovstvá sveta vo futbale 2006 v Nemecku inak ako všetci ostatní. Vďaka exkluzívnemu programu Insider sa dvaja výhercovia dostanú počas šampionátu na miesta, kam bežní fanúšikovia nemajú prístup.

T-Mobile, oficiálny partner Majstrovstiev sveta vo futbale, pripravil pre futbalových "fajnšmekrov" exkluzívnu súťaž Insider (z angl. – znalec, človek, ktorý má prehľad, nachádza sa v centre diania), vďaka ktorej môžu svetový šampionát vo futbale v Nemecku prežiť tak ako nikto iný. Insideri budú mať možnosť dostať sa do zákulisia futbalového štadióna, vidieť hráčov počas tréningu priamo na ihrisku, sledovať zápas zo špeciálnych miest a dostať sa bližšie k futbalovým hviezdam prostredníctvom vstupu do VIP zóny.

Slovenským Insiderom sa môže stať každý zákazník T-Mobilu, ktorý sa od 22. do 26. mája zapojí do SMS súťaže vo Fun radiu alebo v denníku Šport. 11 najlepších súťažiacich bude 31. mája spolu s osobnosťami a legendami slovenského futbalu zdolávať súťažné disciplíny, na základe ktorých sa rozhodne, ktorí dvaja šťastlivci poletia na futbalový šampionát do Nemecka. 16. júna sa dostanú do zákulisia štadióna v Gelsenkirchene, budú sledovať futbalový zápas Argentína - Srbsko a Čierna Hora zo špeciálnych miest a vo VIP priestoroch sa stretnú i s futbalovými osobnosťami. Bližšie informácie o pravidlách súťaže Insider nájdu zákazníci na www.t-mobile.sk.

Všetkým futbalovým fanúšikom prináša T-Mobile okrem súťaže Insider aj skvelé futbalové dresy, lopty a obaly na CD s futbalovou tematikou, ktoré nájdu v predajniach T-Mobilu. Okrem toho si každý zákazník T-Mobilu bude môcť vybrať so širokej ponuky špeciálnych futbalových pozadí, zvonení a Java hier na stránkach www.t-zones.sk a wap.t-zones.sk a spestriť si s nimi svoj telefón v duchu svetového šampionátu vo futbale.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu